PINOKIO – Čarobni zvuci

Br. strana: 12, pun kolor
Povez : Tvrd
Format : 20×22 cm, ćirilica

Cena: 1.500,00 RSD
(Popust: 17 %)
Cena na sajtu:
1.250,00 RSDUšteda: 250,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

PINOKIO – Čarobni zvuci

ZVUČNA KNJIGA SA TVRDIM, PLASTIFICIRANIM  STRANAMA U PUNOM KOLORU. 12 STRANA – 6 AUTENTIČNIH ZVUKOVA. BATERIJE SE MOGU MENJATI.

Zabavite se čitanjem bajke o Pinokiju i istovremeno pritisnite muzičke dirke slušajte zvukove…

Poslušajte kako se sova oglašava (zvuk sove), koji zvuk čujete kada testera seče drva. Kad je vlasnik pozorišta umesto u pozorište Pinokia hteo da ga baci u vatru (zvuk kako gore drva), kako su mu mačka i lisica ukrali novac i kako novčići zvuče… I drugi zvukovi.

Dečija bajka Petar Pan sa ilustracijama čuvenog ilustratora Karlosa Busketsa. Pun kolor, sa prelepim i raskošnim ilustarcijama svakako će privući pažnju vašoj deci.

Bajku „Pinokio“ bez koje je nemoguće zamisliti odrastanje, ovog puta deci predstavljamo sa raskošnim ilustarcijama čuvenog ilustratora Karlosa Busketsa. Vaši mališani će uživati u priči o Petru Panu i njegovim avanturama.

Sa ovom bajkom deca će, uživajući slušati zvuke, uživati u njenim lepim ilustracijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Petar Pan  je izmišljen lik koji je stvorio škotski književnik J. M. Barrie. Prikazuje se kao nestašni dečak koji može leteti i koji nikada nije odrastao. Svoje beskonačno detinjstvo provodi na ostrvcetu Nedođija (engleski: Neverland) kao vođa družine Izgubljenih dečaka gde se sreće sa sirenama, Indijancima, piratima, a povremeno i decom iz spoljašnjeg sveta. Pan se pojavio kao lik u dva Barrieeva dela – u romanu The Little White Bird i pozorišnoj predstavi adaptiranoj u roman Peter and Wendy – da bi kasnije postao predmet niza pozorišnih, filmskih i televizijskih adaptacija. Zahvaljujući tome je postao jedna od najvećih ikona popularne kulture 20. veka, a postao je i jedan od sinonima za “večne dečake”, odnosno zrele muškarce koji ne žele prihvatiti životni stil i svet tradicionalno primeren svojoj dobi.

Bajke su nezaobilazan deo svakog detinjstva. Iako neki roditelji radije biraju moderne, manje okrutne bajke ili ekranizacije bajki, važno je da deca čitaju prave bajke. Ni ekranizacije pravih bajki ne mogu zameniti orginalne priče jer često ne prikazuju celokupno bogatstvo i složenost orginala. Bajke bude nadu u iskupljenje, pobedu dobra nad zlom, nadu da će neprijatelji biti poraženi. Uvek naglasite pobedu dobra nad zlim i zajedničku snagu deteta i roditelja koji mogu preplašiti i oterati sve veštice i zla bića sveta. Dečja svest o stvarnim događajima sastoji se samo manjim delom u iskustvu, a u velikoj meri od mašte i zato deca vole srećne završetke i nadu bajki. Bajke uče decu da razmišljaju kritički  tako što deci jasno pokazuju posledice odluka i dela pojedinih likova.

PINOKIO – Čarobni zvuci

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PINOKIO – Čarobni zvuci”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0