veselaknjiga

Reklamacija

Reklamacija

Način rešavanja reklamacije i povraćaj robe

Reklamacije za proizvode isporučene u Srbiji se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod-knjiga oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine i ako je na proizvodu vidljivo da greška nije nastala neispravnim korišćenjem.

Reklamaciju možete izvršiti telefonom ili mailom kontakt@veselaknjiga.com gde ćete navesti ime i prezime, e-mail adresu, broj vašeg telefona broj fakture računa koji ste dobili sa robom i opis razloga reklamacije. U tom slučaju mi snosimo troškove povrata pošiljke. Artikle namenjene za povrat lepo spakovati i da se ne bi oštetilo prilikom transporta i obavezno priložiti i popunjen obrazac za odustajanje od ugovora koji je zaključen na daljinu . Molim Vas da ne zaboravite da priložite taj ugovor jer bez njega, na žalost, nismo u mogućnosti da zamenimo robu. Ukoliko nismo u mogućnosti da artikal za koji prihvatamo reklamaciju zamenimo adekvatnim, drugim primerkom, knjižara ,, Vesela knjiga” se obavezuje da izvrši povraćaj novca na tekući račun kupca. Rok za povraćaj novca: 30 dana ako nije drugačije obavešteno.

Po aktuelnom Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da otkaže ugovor o kupovini (Pravo kupca da otkaže ugovor).

Po aktuelnom Zakonu o zaštiti potrošača, knjižara ,,Vesela knjiga” vrši predugovorno obaveštavanje potrošača. Predugovorno obaveštavanje potrošača vrši se tako što su kupcu pre plaćanja objašnjeni uslovi kupovine kao i prikaz specifikacija celokupne porudžbine.

Reklamacije se ostvaruju prema članu 56. zakona o zaštiti potrošača.

Povraćaj knjiga :

Povraćaj knjiga koristi se isključivo u slučaju reklamacije. Reklamacija- rok 24 meseca.

Pravo na odustanak od ugovora :

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova.

Obrazac za odustanak od ugovora


Poslovni podaci:

Knjižara ,,Vesela knjiga “
Adresa: Dr Pantića br 156 , 14.000 Valjevo
Matični broj: 63141925
PIB: 107999915
Web: www.veselaknjiga.com
E-mail: kontakt@veselaknjiga.com
Tel: 065/220-63-98

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara