O nama

Knjižara Vesela knjiga Valjevo

Pod nazivom i sloganom:  Knjige za vas…. Knjižara Vesela knjiga  radi od 2013 godine. Nadamo se da smo uspeli u tome pri pokretanju cele ideje oko distribucije i prodaje knjiga i pokrili nekoliko aspekata interesovanja: profesionalni, edukativni, umetnički… onda nije teško zaključiti da imamo šta da ponudimo čitalačkoj publici. Naša namera je da knjigu učinimo interesantnom, zanimljivom i pristupačnom za svačiji ukus i džep.

U našoj ponudi možete pronaći opšte enciklopedije za sve uzraste, brojne dečje knjige- počev od bajki, basni, priča, pesmarica do knjiga za bebe, istorijske knjige vezane za našu istoriju i istoriju sveta, knjige iz oblasti popularne i praktične psihologije, knjige o slikarstvu, rečnike za strane jezike, knjige alternativne medicine, knjige  o zdravlju, kulinarstvu, razne priručnike vezane za pčelarstvo, voćarstvo, poljoprivredu, brojne romane svih žanrova- akcije, trilere, istorijske, ljubavne i još mnogo toga … Među velikim knjigama- enciklopedijskim izdanjima  posebno se ističu enciklopedije: Put oko sveta, Jansonova istorija umetnosti ( sedmo, dopunjeno izdanje koje je izašlo u martu 2019 godine ), Istorija mitskih zemalja  Umberta Eka, Neterov atlas anatomije čoveka.

U slučaju da na našem sajtu  nema knjige koju tražite, pišite  nam na  veselaknjiga@gmail.com  , mi ćemo u najkraćem roku se potruditi da taj naslov nabavimo i da vas obavestimo.

Za  kupovinu u iznosu preko 4.500,00 din. dostava je besplatna.

Knjižara Vesela knjiga se nalazi u Valjevu, u ulici Dr.Pantića br.156. Tel.065/220-63-98

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0