fbpx

O nama

Online knjižara Vesela knjiga Valjevo

Pod nazivom i sloganom “Knjige za vas…” Online knjižara Vesela knjiga  radi od 2013. godine. Nadamo se da smo uspeli u tome pri pokretanju cele ideje oko distribucije i prodaje knjiga i pokrili nekoliko aspekata interesovanja: profesionalni, edukativni, umetnički… onda nije teško zaključiti da imamo šta da ponudimo čitalačkoj publici. Naša namera je da knjigu učinimo interesantnom, zanimljivom i pristupačnom, za svačiji ukus i džep.

U našoj ponudi možete pronaći opšte enciklopedije za sve uzraste, brojne dečje knjige – počev od bajki, basni, priča, pesmarica, do knjiga za bebe, istorijske knjige vezane za našu istoriju i istoriju sveta, knjige iz oblasti popularne i praktične psihologije, knjige o slikarstvu, rečnike za strane jezike, knjige alternativne medicine, knjige  o zdravlju, kulinarstvu, razne priručnike vezane za pčelarstvo, voćarstvo, poljoprivredu, brojne romane svih žanrova – akcije, trilere, istorijske, ljubavne, i još mnogo toga … Među velikim knjigama, posebno se ističu enciklopedije: Put oko sveta, Jansonova istorija umetnosti (sedmo, dopunjeno izdanje koje je izašlo u martu 2019. godine ), Istorija mitskih zemalja Umberta Eka, Neterov atlas anatomije čoveka.

U slučaju da na našem sajtu ne pronađete knjigu koju tražite, pišite nam na veselaknjiga@gmail.com, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku taj naslov nabavimo obavestimo Vas.

Za  kupovinu u iznosu preko 4.500,00 din. dostava je besplatna.

Online knjižara Vesela knjiga se nalazi u Valjevu, u ulici Dr.Pantića br.156.
Tel: 065/220-63-98

Izbornik
0