ŠKOLSKI ENGLESKI REČNIK sa gramatikom

Br. strana: 224
Povez : Mek
Format : 12×17 cm, latinica

Cena: 400,00 RSD
(Popust: 25 %)
Cena na sajtu:
300,00 RSDUšteda: 100,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

ŠKOLSKI ENGLESKI REČNIK sa gramatikom

Englesko – Srpski i Srpsko – Engleski sa gramatikom.

ŠKOLSKI ENGLESKI REČNIK  sa gramatikom rađen je po najnovijim leksikografskim metodama i zato može poslužiti kako ućenicima škola gde je nastavni jezik engleski tako i svima onima koji se na bilo koji način služe ovim jezikom.

Neophodan je priručnik svima koji svoju budućnost vide u znanju i širokom obrazovanju, i prvi je stepenik za sve koji svoja znanja, ne samo engleskog jezika, žele da podignu na viši nivo.

Učenici osnovnih i srednjih škola i polaznici svih nivoa kurseva uz ovaj rečnik mogu usavršiti svoje znanje engleskog jezika. Fond reči obuhvata savremeni govorni engleski jezik. Odrednice su izložene abecednim redom, a uz svaku je navedeno gramatičko određenje i eventualne specifičnosti.

Kao poseban prilog ovaj dvojezični rečnik sadrži i kratak pregled gramatike, koji obuhvata osnovna gramatička pravila, listu nepravilnih glagola i popis najčešćih skraćenica engleskog govornog područja.
Ono što ovaj rečnik izdvaja od ostalih standardnih rečnika je prvenstveno činjenica da sadrži savremene termine koji se naročito koriste u svakodnevnoj komunikaciji, pri čemu je svaka reč pažljivo i precizno prevedena, bez arhaizama i suvišnih sinonimima koji često opterećuju rečnike i zbunjuju korisnike.
Fonetska transkripcija engleskih reči data je prema najnovijim pravilima, a gramatika engleskog jezika je pregledna i iscrpna, sa odgovarajućim primerima i objašnjenjima, i posebnim akcentom na one oblasti koje se znatno razlikuju od srpskog jezika.

Zašto učiti engleski jezik?

Komunikacija na engleskom jeziku postaje  svakodnevna potreba.

Napredak tehnologije, komunikacija preko interneta sa ljudima širom sveta, putovanja , kupovina stranih proizvoda  preko interneta, konkursi za posao gde su uslovi poznavanje engleskog  jezika , nameće potrebu znanja engleskog  jezika.

Razni su razlozi zbog kojih treba učiti engleski jezik.

Ako engleski jezik poznajete dobro  postaju vam dostupne  knjige, kursevi, videa, filmovi, muzika  i veliki deo interneta, gde je većina blogova i web tsranica na engleskom jeziku.

 Korišćenjem svih ovih resursa dobijate više znanja.

Znanje i usavršavanje  engleskog jezika pruža vam mogućnost dobijanja boljeg i plaćenijeg radnog mesta kao i  brže i bolje  napredovanje u  karijeri.

Upoznavanje novih ljudi dok ste na putovanju ili dok surfujete internetom takođe vam omogućava znanje engleskog jezika.

Za čitanje  knjiga i slušanje muzike u izvornom obliku , gledanje filmova bez prevoda  potrebno Vam je znanje jezika kako bi uspeli sve shvatiti i razumeti.

Engleski jezik kojim govori dobar deo čovečanstva, u osnovi je jezik kojim se služimo i prilikom rada sa informacionim tehnologijama u kojima leži nepresušan izvor mogućnosti kako za opšti tako i za individualni razvoj i napredak.

ŠKOLSKI ENGLESKI REČNIK  sa gramatikom

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ŠKOLSKI ENGLESKI REČNIK sa gramatikom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara