ZDRAVLJE IZ BOŽJE APOTEKE- Marija Treben

Br. strana: 101, sa dodatkom kolornih slika biljaka
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 21×31 cm, latinica
Oblast : Alternativna medicina, Fitoterapija, Zdravlje

Sadržaj:

ZDRAVLJE IZ BOŽJE APOTEKE- Marija Treben

Knjiga ZDRAVLJE IZ BOŽJE APOTEKE- Marija Treben- NOVO DOPUNJENO IZDANJE… Ova knjiga predstavlja bogat izvor saveta i iskustava u lečenju s lekovitim biljkama. 

Savete i iskustva u lečenju biljem iz priručnika lako su primenljivi u praksi. Ona sadrži spisak lekovitih biljaka, zatim opis prirodnog lečenja određenih zdravstvenih tegoba, pripremanje čajeva, melema a poseban deo knjige je posvećen tretiranju zloćudnih bolesti. Ilustracije biljaka u boji, kao i indeks bolesti sa uputstvima za upotrebu lekova iz Božje apoteke, nalaze se na kraju knjige.

Jedna praktična i primenjljiva knjiga u kojoj, možete saznati opis biljke(sa kolornom ilustracijom) kako se bijlka i kada bere, suši, kako je sačuvati kao recepti za pripremanje melema, tinktura za određenu bolest.

Marija Treben je bila žena koja je ceo svoj život bila posvetila lekovitim biljkama i nastojala da svoja iskustva prenese što većem broju ljudi. Popularnost njene knjige nisu opali tokom vremena. Knjige koje je napisala nisu prestajale da budu aktuelne , a danas još više dobijaju na aktuelnosti zahvaljujući sve široj primeni alternativne medicine. Knjiga “Zdravlje iz Božje apoteke” objavljena je čak na 21 svetskom jeziku i prodata je u više od 8 miliona primeraka.

Knjige iz iste oblasti:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0