ZAŠTO MUŠKARCI ŽELE SEKS A ŽENE TRAŽE LJUBAV – Barbara i Alan Piz

Br. strana: 288
Povez : Mek
Format : 13,5×20,5 cm, latinica

Cena: 799,00 RSD
Cena na sajtu:
639,00 RSDUšteda: 160,00 RSD

Sadržaj:

ZAŠTO MUŠKARCI ŽELE SEKS A ŽENE TRAŽE LJUBAV- Barbara i Alan Piz

Novi fokus autora je na važnom aspektu svake veze, koji često ume da bude vrlo frustrirajući – seksu. Ako ste u vezi i imate decu, život može biti zaista divan, ali ako je ta veza loša ili se loše završi, možete se razboleti ili čak postati samoubilački nastrojeni. Zato je veoma važno da shvatite kako vaš mozak bira partnere za vas.
Prepoznatljivim, neodoljivo duhovitim stilom autori istražuju šta je to što muškarci i žene žele od seksualnih veza, dajući praktične savete kako da se do toga i dođe.
Zašto muškarci pilje u druge žene, zašto padaju na visoke štikle, zašto je daljinski upravljač muška opsesija širom planete. Naučićete sve o ženskom zvocanju kroz vekove i zašto ono nikad ne daje rezultate.

O autorima:
Alan i Barbara Piz su bračni par koji zajedno piše bestselere o primeni psihologije u ljubavnom životu i poslu. Napisali su ukupno 16 bestselera, od kojih se čak devet našlo na prvim mestima lista najčitanijih knjiga. Svake godine, u tridesetak zemalja sveta, održe brojne seminare iz oblasti primenjene psihologije. Knjige im se prodaju u preko 100 zemalja i prevedene su na 52 jezika.

Knjige od istog autora:

Knjige iz iste oblasti:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ZAŠTO MUŠKARCI ŽELE SEKS A ŽENE TRAŽE LJUBAV – Barbara i Alan Piz”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0