PRAZNA SRCA- Milomir Radosavljević Kaludranac

Br. strana: 212
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 14×21 cm, latinica
Edicija : specijalna izdanja

Sadržaj:

PRAZNA SRCA- Milomir Radosavljević Kaludranac

Roman o tri žene iz tri različita grada istovremeno osvajaju Filipa, čoveka koji pokušava da osmisli svoj život, da pronađe sreću i čvrstim korakom stane na tlo.

Iako je u osnovi ljubavna priča ovo nije isključivo ljubavni roman.On je pre svega psihološki, zatim socijalni čak i kriminalistički.  Filipova sudbina odvija se upravo na način, kako on ističe u dijalogu sa jednom od žena koje su ušle u njegov život.

Vrlo pitko i zanimljivo. Što se dublje zalazi u štivo, jača želja da se roman pročita odmah i do kraja. Iz stranice u stranicu znatiželja raste, tako da čitalac prosto ostaje bez daha. To se od romana ovakve vrste i traži. ukus gorčine koju čitalac ima na kraju kad sklopi korice pročitanog romana podstiče na duboko razmišljanje. Zašto je u Srbiji tako, kako je autor bez ulepšavanja prikazao? Koji su uzroci? Kako promeniti stanje?

…,, Putijem da nađem svoje srce, da nađem sebe.Ako uspem da uđem u svoje srce, onda sam spašen , ato znači da sam pronašao sebe.U protivnom lutaću ceo život I hodaću bez cilja, bez stavrnosti, po praznom prostoru, koračaću hiljade I hiljade koraka u prazno.Prazan život, prazno srce, tužne I mutne oči…

Knjige istog autora:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0