fbpx

PČELARSTVO – Jovan Kulinčević

Br. strana: 320, crno-bele slike i ilustracije
Povez : Mek
Format : 17×24 cm, latinica
Oblast : Poljoprivreda, Pčelarstvo, Proizvodnja, Med

Cena: 1.050,00 RSD
(Popust: 10 %)
Cena na sajtu:
945,00 RSDUšteda: 105,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

PČELARSTVO – Jovan Kulinčević

Osmo,dopunjeno i prošireno izdanje…Knjiga PČELARSTVO namenjena je širokom krugu čitalaca – od početnika preko iskusnih pčelara pa do studenata i stručnjaka iz oblasti pčelarstva.

Za razliku od predhodna tri izdanja, ovo je prošireno novim sadržajma i saznanjima iz pčelarske prakse i nauke. Savremeno pčelarstvo predstavlja integralni deo poljoprivrede i neposredno utiče na prinose u toj važnoj grani putem ukrštenog oprašivanja različitih biljaka.Proizvodnja zdrave hrane od koje zavisi opstanak ljudi na zemlji usko je povezana sa direktnim proizvodima pčelarske privrede kao što je  med i drugi pčelinji proizvodi.

Da bi se bavio pčelarstvom, neophodno mu je da raspolaže što potpunijim znanjem, jer su uslovi za gajanje medonosnih pčela sve teži zbog većih promena u životnoj sredini koje su u velikoj meri negativne po tog, za čoveka, najkorisnijeg insekta.

Da bi se kod nekog javio interes za gajenje pčelinjih društava, često je presudna zainteresovanost da se otvori košnica. U školama se malo uči o pčelama, ali tu je televizija i sada dostupana literatura tj. knjige, pa je znanje vezano za pčelarstvo svima dostupno, što je zaista velika prednost ne samo za mlade, već i za ostale koji se odlučuju za neki hobi ili profesionalno zanimanje u pčelarstvu.

PČELARSTVO – Jovan Kulinčević

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PČELARSTVO – Jovan Kulinčević”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0