MOJ PRVI ENGLESKI

Br. strana: 40
Povez : Tvrd, sunđerast povez
Format : 17,5×21 cm, latinica

Cena: 1.200,00 RSD
(Popust: 25 %)
Cena na sajtu:
900,00 RSDUšteda: 300,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

MOJ PRVI ENGLESKI

„Moj prvi engleski“ nastao je u želji da deci olakša učenje novih reči i izraza iz engleskog jezika. Svaki pojam je ilustrovan tako da najmlađi mogu lako da zapamte nove reči i saznaju nešto više o svetu koji ih okružuje.

Ova prva dečija knjigu za učenje Engleskog jezika sunđerastom povezu čine priče, odnosno prve reči i slike a urađena je da deca kroz zabavu i igru uče Engleski. Namenjen deci predškolskog i ranog školskog uzrasta.

Draga deco, neka vam prvi koraci u učenju engleskog jezika budu laki i zabavni. Uz ovu knjigu punu zanimljivih ilustracija učenje će vam biti kao igra.
One su dopunjene lepim i ljupkim ilustracijama živih boja pomoću kojih mališan lako prati čudesne doživljaje i dogodovštine i tako učiti Engleski jezik koji će kasnije koristiti u školi.

Iskustvo učenja engleskog jezika se obogaćuje kada deca vide likove i stvari i iz svog okruženja i sad uče engleski jezik. Kako se kaže i izgovara.

Praktičan, zabavan i jednostavan za upotrebu, ovaj rečnik će pomoći deci da brže i jednostavnije nauče i zapamte  reči engleskog jezika.

Ovaj rečnik Engleskog jezika, sa kartonskim stranama, pomaže deci da lako savladaju imena članova najuže porodice, boje, godišnja doba, dane u nedelji i mesece u godini, kao i brojeve.

Više  pojmova iz svakodnevnog života i sveta koji nas okružuje ilustrovano je kako bi deca na zabavan i jednostavan način naučila I proširila  svoj fond reči.

Počevod učenja slova abecede,  brojeva, boja, dani u nedelji, meseci, godišnja doba, zanimanja kojima se ljudi bave, delovi ljudskog tela,…

Razne stvari i predmeti  kod kuće ( kako se kaže dnevna soba, šta se nalazi u hodniku, spavaćoj sobi, kuhinji, kupatilu, radnoj sobi i na kraju na tavanu). Imena stvari koje svakodnevno vide: Jastuk, šporet, zavese, usisivač, ćilim, sto, čiviluk, stolica, vrata, kamin, luster,…

Na pijaci i market gde će mališani naučiti kako se na engleskom kaže i izgovara  voće i povrće ( tešnja, kruška, breskva, limun, grožđe, šljiva, lubenica, kivi, paradajz, ljuta paprika, jaje )proizvodi iz prodavnica sa kojim ase svakodnevno sreću: Jogurt, šećer, hleb, pirinač, riba, puter, voda,…

Kroz selo I šetnja kroz Zoološki vrt imena  životinja  njihovih mladunaca: Pile, ćurka, patka, magarac, krava, ovca, bi kali I životinje koje oni vide u Zoološkom vrtu: Pingvin, foka, žirafa, kamila, nilski konj,…

Došao je red i na školu: Sunđer, hemijska olovka, table, bojice, geografska karta, sveska vežbanka, flomasteri, katedra,…

MOJ PRVI ENGLESKI

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MOJ PRVI ENGLESKI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara
BANER 003c