ENTUZIJAZAM MENJA SVE – Norman Vinsent Pil

Br strana: 288
Povez: Mek
Format: 14,5×20,5 cm, latinica

Cena: 799,00 RSD
(Popust: 21 %)
Cena na sajtu:
635,00 RSDUšteda: 164,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

ENTUZIJAZAM MENJA SVE – Norman Vinsent Pil

Ukoliko prolazite kroz težak period u kojem se suočavate sa životnim preprekama, razočaranjima ili izazovima – ova knjiga je za vas.

Doktor Pil iznosi jednostavno i zasigurno rešenje protiv stresa – zdravu dozu entuzijazma. Entuzijazam nije nužno razmetljiva ili vatrena pojava, već snažna i kontrolisana motivacija, i može da postoji i u tihoj uzdržanoj i u energičnoj ekstrovertnoj osobi. Svet pripada entuzijasti koji ume da ostane smiren.

Jednostavnim i lako razumljivim jezikom, nizom primera iz svakodnevnog života, jedan od osnivača filozofije samopoštovanja i “pozitivnog mišljenja” savetuje nam kako da primenom dinamičnih i kreativnih načela savladamo teškoće i ostvarimo uspeh.

Glavna dužnost ljudskog bića nije samo da izdrži život, već i da ga savlada. Dakle, zdrava životna filozofija važna je upravo da bismo uspešno rešavali životne teškoće.

Budućnost uvek pripada onima koji veruju, koji su za nešto, a nikad onima koji su samo protiv nečega. Život pun entuzijazma i poleta može biti vaš ako želite!

O autoru:

Dr Norman Vinsent Pil (1898–1993) autor je četrdeset šest knjiga, a među njima i svetskih bestselera Moć pozitivnog mišljenja, Moć pozitivnog življenja, Moć kreativnog mišljenja, Možeš ako veruješ da možeš. Jedan je od najčitanijih inspirativnih pisaca svih vremena. Bio je viši sveštenik Kolegijalne kalvinističke protestantske crkve grada Njujorka. Dobitnik je mnogo nagrada. Zaveštanje jednog od najuticajnijih sveštenika svog vremena je sačuvano zahvaljujući Pil centru za hrišćanski život, odeljku Gajdpostsa.

ENTUZIJAZAM MENJA SVE – Norman Vinsent Pil

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ENTUZIJAZAM MENJA SVE – Norman Vinsent Pil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara