ČAROBNE STEPENICE DO USPEHA – Napoleon Hil

Br. strana: 242
Povez : Mek
Format : 16,5×23 cm, latinica

Cena: 790,00 RSD
(Popust: 15 %)
Cena na sajtu:
670,00 RSDUšteda: 120,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

ČAROBNE STEPENICE DO USPEHA – Napoleon Hil

Ova knjiga Napoleona Hila, klasično delo koje dugo nije bilo u štampi, ponovo je dostupna sa revizijom i prilagođena potrebama XXI veka.

U knjizi Čarobne stepenice do uspeha, testirano je i isprobavano sedamnaest Hilovih Zakona uspeha i zaključak je da zaista čudesno funkcionišu. Jednostavnim i jasnim jezikom, Hilove tehnike otkrivaju ideale i dela koji daju moć svima onima koji ih koriste i omogućavaju im da postanu vođe i uspešni u svom poslu.

Knjiga dokazuje da se prave vođe ne rađaju – oni se oblikuju neverovatno sličnim, jednostavnim i dinamičnim nizom navika.
Objavljena je prvi put na samom početku Velike ekonomske krize u Americi, sedam godina pre nego što će biti objavljena knjiga Misli i obogati se, tako da su njene šanse da uspe bile propale zajedno sa američkom ekonomijom. Međutim, ideje u ovoj knjizi su se pokazale zaista sjajnim i one su zapravo posadile seme iz koga će kasnije isklijati još poznatija knjiga.

U ovoj knjizi, Napoleon Hil skuplja na jednom mestu svu mudrost najvećih umova u istoriji američkog poslovnog sveta, a to je bio rezultat pet hiljada obavljenih razgovora sa poslovnim divovima Hilovog vremena među kojima su i Endrju Karnegi, Aleksandar Grejam Bel, Henri Ford, P. T. Barnum i drugi.

Kao duhovni učitelj svih duhovnih učitelja koji se bave uspehom, Napoleon Hil je postao savetnik predsednika Amerike Frenklina Delano Ruzvelta.

Napoleon Hil (26. oktobar 1883 – 8. novembar 1970.) bio je američki pisac koji je pisao knjige za samopomoć (kako pomoći sebi u poslu, životu, karijeri…).

Najpoznatija knjiga mu je ,,Misli i obogati se” koja je prodata u 20 miliona primeraka.

Njegov moto je da je potrebno imati velika očekivanja od sebe kako bismo poboljšali život.

Mnoge njegove knjige smatraju se teorijskim štivom za postizanje uspeha.

Pored knjige ,,Misli i obogati se” poznate su i ,,Ključ uspeha”, ,,Majstori uspeha”, ,,Zlatna pravila” i dr.

Njegov rad inspirisao je pokret ,,Nova misao” i pisanje Ralfa Valda Emersona.

Nakon duge i bogate karijere autora, izdavača časopisa, predavača i konsultanta vođama iz poslovnog sveta, motivacioni pionir je preminuo 1970. Napoleon Hil je rođen 1883. godine. Radio je kao sekretar, kao “planinski reporter” za lokalne novine, kao upravnik rudnika uglja i stovarišta, a studirao je i prava pre nego što je počeo da radi kao novinar.

ČAROBNE STEPENICE DO USPEHA – Napoleon Hil

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ČAROBNE STEPENICE DO USPEHA – Napoleon Hil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0