BIĆE TUMBANJE PO CELOM SVETU- Deda Miloje prorok iz Pomoravlja

Br. strana: 192
Povez: Mek
Format: 13×20 cm, ćirilica

Sadržaj:

BIĆE TUMBANJE PO CELOM SVETU- Deda Miloje prorok iz Pomoravlja

Knjiga Deda Miloje prorok iz Pomoravlja je originalno i ne preradjeno izdanje.

Neverovatna proročanstva deda Miloja koji je, do u tančine, predvideo sve ono što se na Zemlji događalo.Građanski rat koji se vodio u nekadašnjoj Jugoslaviji,sukobe u bivšem SSSR i Rusiji,ratove koje će voditi Amerika sa Irakom,sukobe u Izraelaca i Palestininaca,smrt Čaušeskua,pad Slobodana Miloševića i dolazak dr.Vojislava Koštunice,događaji na Kosovu i Metohiji,raspad Makedonije,sukobe u Crnoj Gori.Dok čitate ovu knjigu Vi čitate događaje i istoriju koja će se tek dogoditi !

Vidovnjak iz Pomoravlja, čuveni deda Miloje, koji je preminuo krajem prošlog veka, predvideo je pričajući o budućnosti sveta i Srbije, raspad SFRJ, građanski rat, ali i mnoge događaje današnjice.

Sve što se nama danas dešava, deda Miloje je objasnio na način da Bog čisti zemlju od zlih. Pustio je đavola na Zemlju da vidi ko su njegovi i da ih povede sa sobom kad dođe Strašni sud. Rekao je da se niko loš neće izvući, ko ne pogine u ratu – umreće od bolesti, ko ne umre – stradaće od poplava i zemljotresa. Na pitanje zna li do kada će živeti, deda Miloje je odgovorio: “Dok ne počne rat. Onda ću da izumrem”. Umro je 1998. godine, pre nego što je počelo bombardovanje Srbije.

Knjige iz iste oblasti:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0