12 KORAKA DO SIROVE HRANE- Viktorija Butenko

Povez: mek

Br.strana: 258

Format: 14,5x20,5cm

 

Cena: 520,00 din

    

 

Sadržaj: 

Viktorija Butenko: 12 koraka do sirove ishrane

U poslednjih desetak godina Viktorija Butenko je uvela potpuno nov pristup ishrani i postala pravi guru „žive“ hrane. U ovom dopunjenom izdanju njene knjige 12 koraka do sirove ishrane, naglašava mnoge prednosti sirove ishrane. Navodeći najnovija naučna istraživanja, ona pomaže čitaocu da prevaziđe „zavisnost od kuvane hrane“, kroz fizičke, psihičke i duhovne faze životnog stila sirove ishrane.

Butenko takođe pokriva praktične aspekte, nudeći pomoćne savete i višestruke strategije za formiranje i usvajanje novih zdravih navika. Njeno znanje stručnjaka kombinovano sa stilom koji osvaja čitaoca čini knjigu 12 koraka do sirove ishrane korisnom kako onima koji su sezonski na sirovoj ishrani, tako i onima koji se interesuju za zdraviji život, žele biti vitalniji, srećniji i uspešniji.

Na njena istraživanja navelo ju je teško zdravstveno stanje njene porodice. Naime, njen suprug je patio od bolesti štitne žlezde i teškog artritisa, kćer od astme, a sin - od dijabetesa tipa 1. Sama Viktorija je imala prekomernu telesnu težinu i srčanu aritmiju. Vođena željom za ozdravljenjem od bolesti i tegoba koje su godinama mučile nju i članove njene porodice, Victoria Boutenko se upustila u isprobavanje raznih načina lečenja. Nakon niza neuspelih pokušaja odlučila se za radikalnu promenu načina ishrane i prelazak isključivo na sirovu hranu. Taj je pristup brzo urodio plodom….

 

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com