Otac Tadej- OVIM POBEĐUJ

br.strana: 295

povez: tvrd, prošiveno

format: 14,5x21cm

 

Cena: 530,00 din

 

Sadržaj:                                                                                                                                                                                                                            Značaj ove knjige je utoliko veći što pouzdano znamo da je Otac Tadej jedan od retkih medju srbskim monasima koji ima dar "neprekidne - srčane molitve". Zato njegova iskustva i saveti su veoma dragoceni za sve koji se ovom molitvom bave.

Sve je manje ljudi kakav je bio otac Tadej, blagodatni učitelj molitve i smirenja. Zato nam i jeste ovako: i u porodici, i u državi, pa, sve češće, i u Crkvi. Idući za voljom svojom, a ne voljom Božjom, tonemo sve dublje i dublje. Ali, onaj ko želi da pomogne i sebi i drugima, treba da sluša glas Istine, Koja je Krotki i Smireni Hristos, i Čiji je otac Tadej bio glasnik.

Svi zajedno imajte prvo brigu da, kada počnete sa dobrim delima bilo koje vrste (duhovne ili telesne), ne slabite, da ne padate duhom trudeći se i da ne govorite: "Već dugo vremena se trudimo u dobrome". Naprotiv, umnožavajte trud svoj kao da ste prvog dana počeli da radite na dobrim delima.

             Od istog autora:

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com