ZAŠTO MUŠKARCI NE SLUŠAJU A ŽENE NE TUMAČE MAPE – Barbara i Alan Piz

Br. strana: 256
Povez : Mek
Format : 13,5×20,5 cm, latinica

Cena: 799,00 RSD
Cena na sajtu:
639,00 RSDUšteda: 160,00 RSD

Sadržaj:

ZAŠTO MUŠKARCI NE SLUŠAJU A ŽENE NE TUMAČE MAPE- Barbara i Alan Piz

Knjiga posvećena svima koje razlike među polovima zbunjuju, a često i nerviraju.
Vedro, duhovito i nadasve poučno tumačenje koliko, kako i zašto se razlikujemo. Uz primere iz svakodnevnog života bračni Piz objašnjava ozbiljnost i posledice bioloških i socioloških razlika polova koje utiču na naše živote, veze i poslove. Interesantno štivo, zasnovano na naučnim istraživanjima.

Daje odgovore na mnoga pitanja: Zašto žene govore mnogo i svako osećanje umeju da opišu, a muškarci malo i verbalni opisi emocija im nisu jača strana? Zašto su muškarci opsednuti daljinskim upravljačem? Da li žene lošije parkiraju automobil vozeći unazad? Zašto žene uvek primećuju više detalja od muškaraca? Zašto muškarci bolje vide na daljinu? Fascinantno i često iznenađujuće.

Alan i Barbara Piz su bračni par koji zajedno piše bestselere o primeni psihologije u ljubavnom životu i poslu. Napisali su ukupno 16 bestselera, od kojih se čak devet našlo na prvim mestima lista najčitanijih knjiga. Svake godine, u tridesetak zemalja sveta, održe brojne seminare iz oblasti primenjene psihologije. Knjige im se prodaju u preko 100 zemalja i prevedene su na 52 jezika.

Knjige od istog autora:

Knjige iz iste oblasti:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ZAŠTO MUŠKARCI NE SLUŠAJU A ŽENE NE TUMAČE MAPE – Barbara i Alan Piz”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0