ZAŠTO ? Koliko pitanja toliko odgovora

Br. strana: 252
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 20×27 cm, ćirilica

Cena: 2.915,00 RSD
(Popust: 17 %)
Cena na sajtu:
2.432,00 RSDUšteda: 483,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

ZAŠTO ? Koliko pitanja toliko odgovora

Eksluzivno opremljeno enciklopedijsko izdanje za najmlađi uzrast, ali i za nešto starije. Ova knjiga će odgovoriti na mnoga pitanja koja se postavljaju o ljudskoj istoriji, o svemiru, o savremenim tehnologijama i napretku nauke, o biljnom i životinjskom svetu, o planeti Zemlji.

Knjiga je ilustrovana sa preko 400 fantastičnih fotografija.

Za svu decu, kao i za one koji se tako osećaju, za sve one od 9 do 99 godina, pa i više, ovo je knjiga u kojoj su sakupljani pitanja i odgovori na sve one čuvene dileme koje nas muče još od đačkih dana, pa sve do poznog životnog doba.
Enciklopedija koja će vašem detetu prižiti mnoge korisne informacije počev od života na zemlji, istoriji, geografiji, biologiji , tehnologiji i pronalascima. Zašto pingvinima nikad nije hladno? Kako se biljke hrane? Zašto su Egipćani gradili piramide?
Otkrijte zanimljive činjenice o nauci, ljudskom telu, prirodi, životinjama, istoriji i mnogo čemu drugom. Uz mnoštvo pitanja i odgovora, divne ilustracije i slike, shematske prikaze i neobične primere učenje je zabavno i lako!

ZAŠTO ? Koliko pitanja toliko odgovora predstavlja veliki leksikon znanja, ne samo za decu, već i za odrasle. Među koricama ove enciklopedije pronaći ćete sve što može zanimati Vas i Vašu decu jer ova sveznajuća knjiga obrađuje sve oblasti nauke, prirode, istorije, umetnosti, sporta i pronalazaka.

ZAŠTO ? Koliko pitanja toliko odgovora

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ZAŠTO ? Koliko pitanja toliko odgovora”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0