ZABRANJENA ISTINA O SREBRENICI- Aleksandar Pavić

Br. strana: 96
Povez : Mek
Format : 14×21 cm, ćirilica
Edicija : specijalna izdanja

Cena: 440,00 RSD
(Popust: 9 %)
Cena na sajtu:
400,00 RSDUšteda: 40,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

ZABRANJENA ISTINA O SREBRENICI- Aleksandar Pavić

Dokumenti – strani izveštaji, izjave, analize i komentari koji dokazuju da je „zvanična verzija“ srebreničkih dogadaja – neistina!

Aleksandar Pavić politikolog i vrsni analitičar 2007 godine je izdao knjigu „ Zabranjena istina o Srebrenici “ koja je u stvari priručnik zasnovan na isključivo stranim izvorima po kojima se vidi da je genocid Srba nad Muslimanima čista izmišljotina koja je imala za cilj da „moralni NATO“ nađe povoda da zavodi pravdu bombardujući Srbe.

Znači, radi što veće neutralnosti Pavić je celu svoju knjigu sastavio iz stranih izvora i izveštaja.
Čućete još neke nove detalje koje raskrinkavaju celu to piramidalnu laž kreatora novog svetskog poretka o tome da su Srbi počinili genocid u Srebrenici. Pavić je bio gost u emisiji „Riječ posiječ“ koju vodi i uređuje gospodin Spiridon Bulatović.

Recimo, čućete da je u Julu 1995-te baba Olbrajt mahala nekakvim satelitskim snimcima na kojima se navodno vidi nekakav poremećaj terena u predelu Srebrenić „što ukazuje na genocid“. Ali, članice Saveta bezbednosti UN-a Velika Britanija, Francuska i Amerika stavile su čitavu dokumentaciju o Srebrenici pod embargom od 30 do 50 godina, uključujući i te satelitske snimke, tako da kada bi se u nekom eventualnom sporu, koji bi recimo Srbija pokrenula da se izvedu na čistac svi ti dokumenti, da se raščisti cela stvar i da se stvarno argumentovano i činjenično dokaže, šta se stvarno dogodilo u Srebrenici, mi to ne bismo mogli da saznamo ništa zbog tog embarga.
Naravno, ni u ludilu se ne može očekivati od naših petooktobaraca da pokrenu tu inicijativu što bi u svetu odjeknulo kao pozitivna stvar, baš da Srbija to pokreće, jer neki petooktobarci poput Čanka su naprosto bili šokirani da Haški sud po tužbi BIH nije osudio Srbiju da je počinila genocid, već je oslobođena toga..!?

Zatim neka organizacija iz Beograda pod nazivom „Inicijativa mladih za ljudska prava“, bukvalno su rekli da su šokirani time što Srbija nije optužena za genocid..!??

Knjige od istog autora:

Nemamo više knjiga od istog autora

Knjige istog autora:

Nema rezultata.

Knjige iz iste oblasti:

Nema rezultata.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ZABRANJENA ISTINA O SREBRENICI- Aleksandar Pavić”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0