NIJE LJUBAV ZA MENE – Federika Bosko

Br. strana: 280
Povez : Mek
Format : 13,5×20,5 cm, latinica

Cena: 500,00 RSD
(Popust: 24 %)
Cena na sajtu:
380,00 RSDUšteda: 120,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

NIJE  LJUBAV  ZA MENE – Federika Bosko

Monika, tvrdoglava, romantična I otkačena trideseto godišnja Italijanka, sa čijim problematičnim životom su se čitaoci upoznali u prethodnoj knjizi SMRTNO ZALJUBLJANA . Nakon razočarenja I nevolja što doživljava, Monika nastavlja svoje avanture u ovom novom romanu.

Glavna junakinja, Monika, odlazi u Škotsku, gde je čeka njen šarmantni princ.

Svi njeni snovi uskoro se ostvaruju: uskoro će se vjenčati, uskoro će izaći njena knjiga i otvoriće joj se nova karijera.
Ali odjednom se događaji precipitiraju: kohabitacija naglašava “male nedostatke” njegovog pratioca, zemlja u koju se useljavaju izgubila se u močvari, a uspoređivanje sa svekrvom je nemoguće, a s vremena na vreme i stara žena plamen lansira zavodljive poruke.

Hoće li Monica konačno naći ravnotežu i povratiti sreću?

Zabavan, duhovit i iskren roman koji se odlikuje iskričavim stilom i lakoćom ženskog pera. Monikine avanture i dogodovštine nasmejaće vas i po malo naterati na razmišljanje.

Konačno stiže jedna duhovita italijanska knjiga, odlično napisana, do kraja razrađena, suptilna, a istovremeno popularna sa lepom temom i poukom. Enco Vancina

O autorki:

Federika Bosko živi u Firenci I Rimu. Pet godina radila je kao turistički animator širom sveta. Voli ameriku hrani se umetnošću, televizijom I fimovima. Njene knjige su kod kritike i čitalačke publike doživele lep prijem, prodate su preko sto pedeset hiljada primeraka I prevedene na nekoliko jezika. Čitalačaka publika pogotovu tinejdžerke sa pažnjom čitaju njene knjige. Kod nas na našem sajtu možete naći sledeće naslove od ove autorke: Proganja me ljubav i Nije ljubav za mene ) nastavak sage i priče iz romana : Smrtno zaljubljena)

NIJE  LJUBAV  ZA MENE – Federika Bosko

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “NIJE LJUBAV ZA MENE – Federika Bosko”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara
BANER 003c