Velika knjiga sa slagalicama – BAJKE O PRINCEZAMA

Br. strana: 12
Povez : Tvrd
Format : 21,5×28,5 cm, latinica

Just put [php_everywhere] where you want the code to be executed.

Just put [php_everywhere] where you want the code to be executed.

Just put [php_everywhere] where you want the code to be executed.

Sadržaj:

Velika knjiga sa slagalicama – BAJKE O PRINCEZAMA

U ovoj knjizi bajki sa slagalicama naći ćete najlepše klasične bajke čiji su junaci princeze, prinčevi i čarobnjaci i jnihove avanture i dogodovštine. Propraćene sa lepim ilustracijama u boji a svaka priča ima slagalicu, a ispod se nalazi velika ilustracija u boji.

Neka vaše dete uživa u svetu bajki čitajući : avanture “Male sirene”, “Lepotica i zver”, “Snežana i 7 patuljaka”, “Uspavana lepotica”, “Pepeljuga”, i “Snežna kraljica”.
Bajke su nezaobilazan deo svakog detinjstva. Iako neki roditelji radije biraju moderne, manje okrutne bajke ili ekranizacije bajki, važno je da deca čitaju prave bajke. Ni ekranizacije pravih bajki ne mogu zameniti orginalne priče jer često ne prikazuju celokupno bogatstvo i složenost orginala. Bajke bude nadu u iskupljenje, pobedu dobra nad zlom, nadu da će neprijatelji biti poraženi. Uvek naglasite pobedu dobra nad zlim i zajedničku snagu deteta i roditelja koji mogu preplašiti i oterati sve veštice i zla bića sveta. Dečja svest o stvarnim događajima sastoji se samo manjim delom u iskustvu, a u velikoj meri od mašte i zato deca vole srećne završetke i nadu bajki. Bajke uče decu da razmišljaju kritički  tako što deci jasno pokazuju posledice odluka i dela pojedinih likova.

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Velika knjiga sa slagalicama – BAJKE O PRINCEZAMA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

1