VAŠE DETE I VI iz dana u dan – grupa autora

Br. strana: 240, sa dodatkom
Povez : Tvrd
Format : 14×21 cm, latinica

Cena: 2.600,00 RSD
(Popust: 15 %)
Cena na sajtu:
2.200,00 RSDUšteda: 400,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

VAŠE DETE I VI iz dana u dan – grupa autora

 

Knjiga “Vaše dete i vi” je praktičan i koristan priručnik ne samo za sve roditelje kojima je prvenstveno namenjena već i z asva lica čiji je poziv da se staraju o deci. U ovoj knjizi data su uputstva za negu i ishranu deteta od trenutka njegovog rođenja pa sve do sedmog rođendana. Posebna vrednost i prednost ove knjige je u tome što se u velikoj meri bavi i psihičkim razvojem deteta, prvenstveno onim problemima sa kojim se roditelji i vaspitači svakodnevno susreću.

Praktičan i nadasve primenjljiv priručnik i pouzdani savetodavac mladim roditeljima i svima onima koji podižu i neguju dete od rođenja pa do njegove sedme godine.

Ova knjiga na jednostavan način opisuje razvojne stepene trudnoće – objašnjavajući sve što treba znati o planiranju, računanju, prehrani i mogućim problemima, zatim o trudničkim vežbama, porađaju, prvim danima nakon porođaja i dojenju. Sve što treba da znate o porođaju i staranju o novorođenčedu.

Čestitamo! Pred vama je najveća životna avantura – postaćete roditelji! Odluka da odgajite zdravo i dobro prilagođeno dete svakako je najozbiljnija odluka koju ste mogli doneti. Uskoro ćete ovom svetu podariti (ili ste već podarili) jedno novo biće, a možda i nekoliko njih, i brinućete se o tom sićušnom stvorenju dok bude raslo i razvijalo se. Ali ono što čitav događaj čini još uzbudljivijim jeste činjenica da to nije samo rođenje vašeg deteta, već i rođenje vaše porodice u sasvim novoj konfiguraciji. A ako vam je ovo prva beba, to je istovremeno i rađanje vas kao roditelja. Zadivljujuće, zar ne? Nedavno sam bila kod jednih prijatelja kada su doneli novorođenče iz porodilišta, i to me je podsetilo da nema tog plana na svetu koji nas može pripremiti za silinu emocija i energije koju stvara dolazak prinove. Nema šanse da zamislite kako je držati svoju bebu u naručju sve dok se to ne desi. Ako se već niste oprobali u ulozi roditelja, uskoro ćete lično iskusiti to čudesno osećanje. Pa ipak, ako nameravate da postanete što bolji roditelj, morate dobro da se pripremite. Zato je važno da se naoružate informacijama, da pročitate šta možete da očekujete i šta sve treba da učinite kako bi stvari protekle što bolje.

VAŠE DETE I VI iz dana u dan – grupa autora

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “VAŠE DETE I VI iz dana u dan – grupa autora”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0