TURSKI REČNIK (Srpsko -Turski rečnik)

Br. strana: 232
Povez: Tvrd, prošiveno
Format: 16,5×18 cm, latinica

Cena: 730,00 RSD
(Popust: 21 %)
Cena na sajtu:
580,00 RSDUšteda: 150,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

TURSKI REČNIK (Srpsko -Turski rečnik)

U vremenu kada svest o potrebi poznavanja stranih jezika jača, i ne samo poznavanja već i savlađivanja što većeg broja stranih jezika, pojavljuje se ovaj Srpsko-turski rečnik prof. dr Miijane Teodosijević.

On je, ujedno, i pravovremeni odziv ove kuće na sve veće potrebe za poznavanjem turskog jezika, ne samo zarad toga što nekad na osmanlijskom dvoru beše naš srpski jezik jedan od službenih, nego i stoga što opravdano smatramo da je turski jezik odavno važan, najvažniji za dobro poznavanje velikog perioda naše istorije, a danas postaje zanimljiv, pa čak i važan, za turkologe, novinare, turiste i turističke radnike, antropologe, etnologe, političare i još mnoga druga savremena zanimanja.

Da ne pominjemo jezičke sladokusce i zanesenjake kojih je sve više na našem kultumom prostoru. Za neke će biti ovaj rečnik i iznenađenje, jer će u njemu pronaći i mnoge reči koje i danas u savremenom srpskom jeziku koristimo.

Dobro znanje  jezika otvoriće vam razne i bolje opcije u životu, pružiti  mogućnost sporazumevanja u mnogim zemljama bez poznavanja lokalnog jezika. Danas strani jezik treba učiti i znati bukvalno zbog svega, sporazumevanja, zaposlenja, opšte kulture, korišćenja tehnike, otkrivanja novih mogućnosti.

Bez  znanja stranog  jezika jako  je teško funkcionisati  u opštoj komunikaciji a u poslovnom svetu posebno,  jer je potreban za sklapanje poslova sa ino-partnerima, za komunikaciju sa Evropom i  celim svetom. Omogućava nam da proširimo vidike, da pročitamo i naučimo nešto o drugim kulturama. Strani jezik treba obavezno  da uče mladi ljudi, jer je to jezik koji se koristi u međunarodnoj poslovnoj komunikaciji, jezik koji u mnogome olakšava svakodnevni život.

Znanje i osnovno poznavanje stranog jezika  danas je  standard među mladim, obrazovanim ljudima u svetu. U današnje vreme ne znati barem elementarne reči stranog jezika prava  je sramota! Što više jezika znaš to više vrediš.

Strani jezik se vrlo lako uči onda kada čoveku treba. Savladajte jezik  na kojem možete komunicirati u celom svetu. Poznavanje  jezika postalo je  nezaobilazno u svim sferama života jer je jezik  kojim se ceo svet međusobno sporazumeva i zato ga treba učiti.

TURSKI REČNIK (Srpsko -Turski rečnik)

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Preporučujemo vam:

Nemamo više knjiga od istog autora

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “TURSKI REČNIK (Srpsko -Turski rečnik)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0