TAJNA VRATA USPEHA – Florens Skovel Šin

Br. strana: 93
Povez : Mek
Format : 12×21,5 cm, latinica

Cena: 396,00 RSD
(Popust: 15 %)
Cena na sajtu:
336,00 RSDUšteda: 60,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

TAJNA VRATA USPEHA – Florens Skovel Šin

Posle knjige „Igra života i kako je igrati“ ppred nama je drugi veliki hit Florens Skovel Šin: Tajna vrata uspeha. Kako da postanemo uspešni i ostvarimo sebe i sve ono što želimo? Tako što ćemo živeti u sadašnjosti, sasvim budni za ono što želimo.

Razlika između ljudi koji su uspešni i onih koji to nisu je u poznavanju načina na koji se postiže uspeh. Neka vam ova knjiga Florens Skovel Šin pokaže kako da pronađete i otključate vrata koja vode u tajno znanje o uspehu. U svakome od nas postoje vrata uspeha.
Uspešnog čoveka uvek pitaju: ,,Učemu je tajna vašeg uspeha?” Niko ne pita onoga ko je neuspešan: „U čemu je tajna vašeg neuspeha?” To se vrlo lako uočava i nije zanimljivo. Svi žele da znaju kako da otvore tajna vrata uspeha. Uspeh je tu za svakoga, ali kao da se krije iza nekih vrata ili nekog zida.

Reč ostvarenja donosi promenu u vašim poslovima, pošto su reči i misli oblik talasne aktivnosti.

Zainteresovanost za svoj posao i uživanje u onome što radite otvara Tajna vrata uspeha. Dobro raspoloženje ili osmeh često otvaraju tajna vrata. Kinezi kažu: „ Čovek bez osmeha ne sme da otvara prodavnicu”.

Poučna priča:

Pre mnogo godina putovala sam panamskim kanalom u Kaliforniju, da održim predavanja u različitim centrima. Na brodu sam srela čoveka po imenu Džim Tuli. On je godinama bio skitnica. Sebe je prozvao Kralj beskućnika. Bio je ambiciozan i uspeo je da se obrazuje. Imao je živu maštu, pa je počeo da piše priče o svojim iskustvima.

Dramatizovao je život skitnice, uživao u onome što radi i postao veoma uspešan pisac. Po njegovoj knjizi snimljen je film. Ubrzo je postao slavan i bogat i nastanio se u Holivudu.

Šta je ovom čoveku otvorilo tajna vrata uspeha?

Dramatizacijom sopstvenog života – zainteresovanošću za ono što radi, izvukao je maksimum iz svojih lutanja.

O autorki:

Florens Skovel Šin (1871-1940), poznatija kao “čudotvorka”, godinama je držala školu metafizike u Njujorku. Bila je veoma popularna kao duhovni učitelj i iscelitelj, uvek spremna za razgovor, otvorena i duhovita. Nikada nije bila konvencionalna niti se trudila da ostavi utisak na druge, što je možda jedan od razloga ogromnog uticaja koji je izvršila svojim knjigama. Ona piše o onom što nam je blisko, svakodnevno, i njeno duhovno učenje probija se snažno i jasno…

TAJNA VRATA USPEHA – Florens Skovel Šin

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “TAJNA VRATA USPEHA – Florens Skovel Šin”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0