TAJNA MOĆ PODSVESTI – Džozef Marfi

Br. strana: 180
Povez : Mek
Format : 16,5×23 cm, latinica

Cena: 790,00 RSD
(Popust: 15 %)
Cena na sajtu:
670,00 RSDUšteda: 120,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

TAJNA MOĆ PODSVESTI – Džozef Marfi

Naučite kako da promenite svoj način razmišljanja da biste promenili život. Primenom svog poznatog duhovnog principa dr Marfi će vas naučiti kako da ostvarite ono što zaista želite i dostignete emocionalno i duhovno blagostanje.

U ovoj knjizi ćete saznati kako da zauvek ostanete mladi duhom, savladate strahove, primenite isceliteljsku moć svoje podsvesti i budete zdravi, srećni i uspešni. Da biste živeli boljim životom, potrebno je da izmenite svoj um, a ne okolnosti. Vi ste tvorci sopstvene sudbine i moć promene leži u vašim mislima. Stoga, da biste izmenili sopstveni život, promenite najpre način razmišljanja.
Iz sadržaja knjige TAJNA MOĆ PODSVESTI – Džozef Marfi:

 • Isceljujuća moć vaše podsvesti
 • Praktične tehnike mentalnog isceljenja
 • Potpuno ovladajte strahom
 • Vaše pravo da budete bogati
 • Kako doći do prosperiteta
 • Ostanite zauvek mladi
 • Dvanaest moći
 • Kako da naše molitve i želje budu uslišene?
 • Koraci do uspeha
 • Točkovi istine
 • Svet sutrašnjice
 • San – sabat
 • Afirmacije za zdravlje i bogatstvo
 • Afirmacije za ljubav, lične i porodične odnose

 

Dr Džozef Marfi vam nudi praktična rešenja, koja će vam pomoći da svoj um ispunite plemenitim mislima i na taj način da promenite i svoje telo i svoje okruženje. Osnovno obeležje ove knjige je njena praktična primenljivost, sadrži jednostavne, korisne tehnike i obrasce koje sa lakoćom možete usvojiti i svakodnevno sprovoditi u delo.

Ova knjiga će vam objasniti zbog čega se često događa da, umesto da budu uslišene, vaše molitve daju suprotan rezultat. Ljudi me često zaustavljaju sa pitanjem: “Zašto tolike moje molitve nikada nisu uslišene?”.

Na stranicama koje su pred vama naći ćete odgovor. Nudeći vam različite načine podsticanja podsvesti na akciju, ova knjiga predstavlja izuzetnu vrednost i pomoć u svakoj nevolji, situaciji gde se osećate bespomoćno. U svakome od nas postoji izražena želja za dobrim zdravIjem, srećom, sigumošću, duševnim mirom, potvrđivanjem sopstvene ličnosti ali mnogima ne polazi za rukom da ostvare opipljive rezultate.

O autoru knjige Džozefu Marfiju:

Praktične tehnike za fizički, društveni, ekonomski i duhovni razvoj ličnosti koje dr Marfi preporučuje obezbedile su mu milione vernih sledbenika širom sveta. Doktorirao je psihologiju na Univerzitetu Južna Kalifornija i tada je počeo da piše. Tokom života održao je niz predavanja širom sveta, baveći se sve vreme istraživačkim radom i unapređivanjem svoje teorije podsvesti.

Dr Džozef Marfi, rođen u Irskoj (1898 – 1981), doktor filozofije i teologije, bio je jedan od najvećih svetskih stručnjaka iz oblasti misticizma i dinamike uma, kao i autor brojnih bestselera, među kojima i knjige Moć podsvesti.

Studirao je za sveštenika i pridružio se Jezuitima koje je napustio kada se preselio u Ameriku. Diplomirao je hemiju u Njujorku i postao apotekar. Sredinom četrdesetih godina preselio se u Los Anđeles gde je počeo da predaje na Institutu za teologiju.

TAJNA MOĆ PODSVESTI – Džozef Marfi

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “TAJNA MOĆ PODSVESTI – Džozef Marfi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara
BANER 003c