SNEŽNA KRALJICA

Br. strana: 64
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 20×27 cm, ćirilica
Edicija : Zaboravljene priče

Cena: 946,00 RSD
(Popust: 19 %)
Cena na sajtu:
770,00 RSDUšteda: 176,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

SNEŽNA KRALJICA

Čudesna bajka Hansa Kristijana Andersena  govori o dečaku Keju  kojem je Ledena kraljica  srce pretvorila u led i zarobila ga u svom ledenom zamku. Njegova najbolja drugarica Gerda  kreće u neizvesnu avanturu, ne bi li ga pronašla i vratila. Naravno, ljubav i prijateljstvo otapaju i najveći led, a Kej i Gerda shvataju da samo udruženi mogu pobediti zlo. Zajedno ce pobediti i Ledenu kraljicu i svojom energijom, upornoscu i ljubavlju otopiti njeno ledeno srce.

Oplemenjena toplim pripovedanjem Gordane Maletić i ilustracijama naše poznate ilustratorke Ane Grigorjev, ova neobična i poučna bajka ponovo će vas očarati svojom lepotom i povesti u carstvo mašte.
Možemo reći da ove knjige su knjige po kojima će vaša deca pamtiti svoje detinjstvo, one će ih naučiti da je sve moguće i da iskrena ljubav uvek pobeđuje. Pogodne su za decu od veoma ranog uzrasta, pa sve do tinejdž dana, čitljive, lake za slušanje, a zahvaljujući ilustracijama koje drže pažnju i motivišu na istraživanje i nova pitanja, prosto nikada ne mogu da dosade. Pa ni nama odraslima kada im se, po ko zna koji put, iznova i iznova vraćamo.

Bajke su nezaobilazan deo svakog detinjstva. Iako neki roditelji radije biraju moderne, manje okrutne bajke ili ekranizacije bajki, važno je da deca čitaju prave bajke. Ni ekranizacije pravih bajki ne mogu zameniti orginalne priče jer često ne prikazuju celokupno bogatstvo i složenost orginala. Bajke bude nadu u iskupljenje, pobedu dobra nad zlom, nadu da će neprijatelji biti poraženi. Uvek naglasite pobedu dobra nad zlim i zajedničku snagu deteta i roditelja koji mogu preplašiti i oterati sve veštice i zla bića sveta. Dečja svest o stvarnim događajima sastoji se samo manjim delom u iskustvu, a u velikoj meri od mašte i zato deca vole srećne završetke i nadu bajki. Bajke uče decu da razmišljaju kritički  tako što deci jasno pokazuju posledice odluka i dela pojedinih likova.

SNEŽNA KRALJICA

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Naslovi iz edicije Zaboravljene priče:

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “SNEŽNA KRALJICA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0