PRINCEZA U MAGAREĆOJ KOŽI

Br. strana: 64
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 20×27 cm, ćirilica
Edicija : Zaboravljene priče

Cena: 946,00 RSD
(Popust: 19 %)
Cena na sajtu:
770,00 RSDUšteda: 176,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

PRINCEZA U MAGAREĆOJ KOŽI

PRINCEZA U MAGAREĆOJ KOŽI – Divna bajka Šarla Peroa iz 17. veka dolazi uz predivne ilustracije Ane Grigorjev, koja je ovog puta nacrtala haljinu sjajniju od mesečine, haljinu u bojama vremena i haljinu boje sunčeve svetlosti! Niko ni slutiti nije mogao da se ispod grozne i prljave magareće kože krije ljupka i plemenita princeza, jedina naslednica trona…
Možemo reći da ove knjige su knjige po kojima će vaša deca pamtiti svoje detinjstvo, one će ih naučiti da je sve moguće i da iskrena ljubav uvek pobeđuje. Pogodne su za decu od veoma ranog uzrasta, pa sve do tinejdž dana, čitljive, lake za slušanje, a zahvaljujući ilustracijama koje drže pažnju i motivišu na istraživanje i nova pitanja, prosto nikada ne mogu da dosade. Pa ni nama odraslima kada im se, po ko zna koji put, iznova i iznova vraćamo.

Bajke su nezaobilazan deo svakog detinjstva. Iako neki roditelji radije biraju moderne, manje okrutne bajke ili ekranizacije bajki, važno je da deca čitaju prave bajke. Ni ekranizacije pravih bajki ne mogu zameniti orginalne priče jer često ne prikazuju celokupno bogatstvo i složenost orginala. Bajke bude nadu u iskupljenje, pobedu dobra nad zlom, nadu da će neprijatelji biti poraženi. Uvek naglasite pobedu dobra nad zlim i zajedničku snagu deteta i roditelja koji mogu preplašiti i oterati sve veštice i zla bića sveta. Dečja svest o stvarnim događajima sastoji se samo manjim delom u iskustvu, a u velikoj meri od mašte i zato deca vole srećne završetke i nadu bajki. Bajke uče decu da razmišljaju kritički  tako što deci jasno pokazuju posledice odluka i dela pojedinih likova.

PRINCEZA U MAGAREĆOJ KOŽI

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige iz iste edicije Zaboravljene priče:

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PRINCEZA U MAGAREĆOJ KOŽI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0