PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MALE BUNTOVNICE 2 – Elena Favili, Frančeska Kavalo

Br. strana: 212
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 14,5×20,5 cm, latinica

Sadržaj:

PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MALE BUNTOVNICE 2 – Elena Favili, Frančeska Kavalo

Nastavak knjige PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MALE BUNTOVNICE  inspiriše devojčice širom sveta da sanjaju velike snove, ciljaju više i bore se jače.

Novu vrstu bajki, priče o 100 žena heroja koju će obožavati devojčice širom sveta, potpisuju Elena Favili i Frančeska Kavalo. Ovo je neophodno štivo za svaku devojčicu kako bi odrasla s verom u sebe i saznanjem da joj ništa nije nedostižno.

Nastavak senzacionalnog bestselera Njujork tajmsa inspiriše devojčice širom sveta da sanjaju velike snove, ciljaju više i bore se jače. PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MALE BUNTOVNICE 2 je nova zbirka od stotinu priča za laku noć, koje slave izvanredne žene od Nefertiti do Bijonse, Rozalind Frenklin do Dž. K. Rouling. Kraljice i aktivistkinje, balerine i advokatice, gusarke i kompjuterske naučnice, astronautkinje i izumiteljke – zapanjujuci spojevi koji donose uzbudljiv osećaj da ništa nije nemoguće. Jedinstveni narativni stil priča pretvara svaku biografiju u bajku, prikazujući na čudesan način duh junakinja. Svaka priča sadrži i likovni portret heroine koji upotpunjuje doživljaj. Čitajući ovu knjigu sve žene sveta od 8-88 godina moći će da se identifikuju i nauče mnogo o dostignućima junakinja koje istorija često zanemaruje.

Knjige iz iste oblasti:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0