PRAZNIK ZVERI – GREHOVI ALIJANSE (2) – Zoran Petrović

Br. strana: 328
Povez : Mek
Format : 14×21 cm, latinica

Cena: 890,00 RSD
(Popust: 16 %)
Cena na sajtu:
750,00 RSDUšteda: 140,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

PRAZNIK ZVERI – GREHOVI ALIJANSE (2) – Zoran Petrović

Drugi deo trilogije PRAZNIK ZVERI

Leto 1332. Druga godina od kako je nadbiskup Aldvin napao zamak Elc. Opsada i dalje traje, zalihe su pri kraju, a branioci i vođe troporodične alijanse – Zlatnog zmaja, Srebrnog lava i Bivoljih rogova nalaze se na životnoj prekretnici. Odluke koje donesu oblikovaće sudbine njihovih potomaka u narednim vekovima. Te odluke uticaće na budućnost čovečanstva.

Godina je 1996. Nakon internet pretrage, Filip Kenih nailazi na slike srednjovekovnog zamka Elc i na ime vlasnice Angelike Ruben. Ime joj je isto kao i devojci koju je poznavao pre šest i po vekova, pre nego što je postao vampir. Njihov susret dovodi do neverovatnih obrta.

Ovo je magična priča o izdaji, drevnoj kletvi, bezuslovnom prijateljstvu i pravoj ljubavi, o ponosu i časti. Dušebrižnici, Engelauferi, Mrznuše, Roviri, Besnulja, nova su, unikatna stvorenja koja su iz mašte autora zakoračila na stranice ovog romana, šireći i produbljujući čudesni svet Praznika zveri. Grehovi alijanse, kao i prvi deo ove sage Žeteoci, pisani su jedinstvenim književnim stilom, kojim ovaj multižanrovski serijal pretenduje da postane vrhunsko delo domaće fantastične književnosti.

O autoru knjige:

Zoran Petrović, master psiholog, kompjuterski dizajner, muzičar i pisac, rođen je 1968. godine u Beogradu. U periodu od 1984. do 1986. aktivno se bavio muzikom kao vokalni solista grupe “Bukowski band”, a od 1987. do 1990. kao vokal projekta “Psihokratija”, kada ostvaruje kontakt sa nekim stranim i mnogim domaćim imenima iz sveta muzike. Sredinom devedesetih počinje da radi u kompaniji 3DO iz Kalifornije, kao jedan od game mastera, pod nadimkom Bard Legend, na jednoj od prvih online multiplayer fantasy igara – Meridian 59. Pored gaminga, kojim se kao hobijem bavi i danas, bavio se i advertajzingom, kompjuterskim 2D i 3D dizajnom, animacijama i TV reklamom.

Nešto kasnije, posvećuje se svojoj prvoj ljubavi, psihologiji, i to u oblastima: psihologija ličnosti, kriminalni profajling i serijski počinioci teških krivičnih dela. U saradnji sa pionirima profajlinga u FBI, odeljenja BAU, i domaćim ekspertima Univerziteta u Beogradu, piše naučni rad pod nazivom “Bihejvioralni profajling i mogućnost primene FBI tipologije silovatelja u službi istražnog postupka policije i prevencije na teritoriji Srbije”.

Na književnoj sceni pojavljuje se zahvaljujući ljubavi, i to 2009. sa svojom prvom zbirkom ljubavne poezije “Ženi koju volim”, a već sledeće izdaje i drugu, pod naslovom “Hvala što postojiš”. Njegov prvi roman, urbana trilerolika ljubavna drama, “Bulevar greha”, izašao je iz štampe 2016. godine. Nakon toga, autor se ponovo okreće ljubavi, ali ovoga puta svojoj prvoj i najvećoj – fantastici. U januaru 2017. izlazi njegov roman, “Praznik Zveri – Žeteoci” koji predstavlja prvi iz istoimene sage. Druga knjiga sage, “Praznik zveri – Grehovi alijanse”, izašla je u junu 2017, a sada, 2018, izašao je i treći nastavak. Sagu Praznik zveri, Zoran Petrović predstavlja svojim terminom open world fantasy saga, kojim se, pre svega, ne vezuje za okvire popularnih trilogija. Za sada je, kako autor kaže, kompletno izmaštao još dva nastavka, četvrti i peti, na kojima već radi, a nakon toga postoje postavke za bar još dva. Njegove priče nalaze se u zbirkama folklorne, epske, naučne fantastike i horora: Čuvari zlatnog runa, U vrzinom kolu, Marsonic, Nešto diše u mojoj torti, Trium Reginarum – Refesticon, kao i u zbirci posvećenoj tvrđavi Golubac.

PRAZNIK ZVERI – GREHOVI ALIJANSE (2) – Zoran Petrović

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PRAZNIK ZVERI – GREHOVI ALIJANSE (2) – Zoran Petrović”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara