PITAGORIN KOD – Materija numerica- Irena Sjekloća Miler

Br. strana: 422
Povez : Tvrd
Format : 14×21 cm, latinica

Sadržaj:

PITAGORIN KOD – Materija numerica- Irena Sjekloća Miler

U ovoj knjizi nalazi se sve o Pitagorinom životu i radu, prvi put napisano od jednog autora sa našeg tla.
Knjiga nas vodi kroz Pitagorinu filozofiju, nauku, mistiku i svemir – mistični nastanak brojeva i njihovo numeričko značenje, geometriju, retoriku, astronomiju i zvezde.
Takođe nas upoznaje sa Pitagorinim mističnim bratstvom, kroz njegovu školu, rituale, motive, inicijacije, ishranu, život učenika i posvećenika.

Ovo delo nam dočarava Grčku, Kroton, Samos, Egipat, Vavilon…pa sve do Pitagorinog braka, porodice i čuvenih pitagorejki i pitagorejaca. Ona nudi kompletni uvid i u Pitagorinu predikciju ali i medicinu, etiku, muziku pa sve do politike same.

U njoj su utemeljena njegova proučavanja duše, njeno van zemljano poreklo, istraživanja DNK i kosmičkog fluida putem brojeva i njihovih univerzumskih zakona. Tako se u knjizi srećemo direktno sa značenjima mnogih brojeva na naučni i ezoterički način istovremeno, a koji će nas odvesti pravo do središta Mlečnog Puta.
U knjizi pred nama, su logično i analogno spojene egzaktna matematika, kosmologija i numerika, sa najmodernijim istraživanjima i uvodima teorijske fizike, kvantnih nauka i modernog pristupa 21. veka, svemu opisanome.

Knjige od istog autora:

Knjige iz iste oblasti:

Knjige iz iste oblasti:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PITAGORIN KOD – Materija numerica- Irena Sjekloća Miler”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

1