fbpx

PEPINE NAJLEPŠE PRIČE

Br. strana: 185
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 21×23,5 cm, ćirilica

Cena: 1.980,00 RSD
Cena na sajtu:
1.600,00 RSDUšteda: 380,00 RSD

Sadržaj:

PEPINE NAJLEPŠE PRIČE

Nove Pepine avanture u novom formatu,sa sjajnim i prepoznatljivim ilustracijama! Priče koje će razveseliti one najmlađe, ali i njihove roditelje i omogućiti vam nezaboravne zajedničke trenutke.

Pepa se uvek rado upušta u nove, uzbudljive avanture, baš kao što i mališani širom sveta rado slušaju priče o njenim pustolovinama … Uživajte u sasvim novim pričama o Pepi, Džordžu i njihovim malenim prijateljima!

Sadržaj knjige PEPINE NAJLEPŠE PRIČE:

– Brzi konjić
– Izlet na jezero
– Pepa kupuje poklon
– Novi dinosaurus
– Akvarijum
– Živelo voće
– Dobrotvorni vašar
– Laku noć životinjice
I dodatak: Društvena igra

Pepa prase je konačno sa nama! A tu su, naravno, i njen maleni brat Džordž i njihovi mama i tata! Za one koji to još ne znaju, Pepa i Džordž najviše vole da se igraju sa svojim drugarima, da organizuju maskenbale i da skakuću po blatnjavim baricama!

Pepa se uvek rado upušta u nove,uzbudljive avanture, baš kao što i mališani širom sveta rado slušaju priče o njenim pustolovinama … Uživajte u pričama i dogodovštinama o Pepi, Džordžu i njihovim malenim prijateljima. Za one koji to još ne znaju, Pepa i Džordž najviše vole da se igraju sa svojim drugarima, da organizuju maskenbale i da skakuću po blatnjavim baricama. I naravno, njihove avanture se uvek završavaju uz mnogo veselog smeha i uz puno grok-grok-groktanja!

PEPINE NAJLEPŠE PRIČE

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PEPINE NAJLEPŠE PRIČE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0