fbpx

PEPINA VELIKA KNJIGA

Br. strana: 64
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 21×30 cm, ćirilica

Cena: 891,00 RSD
(Popust: 25 %)
Cena na sajtu:
670,00 RSDUšteda: 221,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Nema na zalihama

Sadržaj:

PEPINA VELIKA KNJIGA

Pepa prase je konačno sa nama! A tu su, naravno, i njen maleni brat Džordž i njihovi mama i tata! Za one koji to još ne znaju, Pepa i Džordž najviše vole da se igraju sa svojim drugarima, da organizuju maskenbale i da skakuću po blatnjavim baricama! I naravno, njihove avanture se uvek završavaju uz mnogo veselog smeha i mnogo grok-grok-groktanja!

Očekuje vas deset slikovnica sa najnovijim Pepinim doživljajima, velika knjiga sa mnogo zabavnih pričica i zanimljivih aktivnosti i pet mozgalica sa najrazličitijim zadacima za najmlađe i preko 140 stikera. Uživajte!

Pepa prase je konačno sa nama! A tu su, naravno, i njen maleni brat Džordž i njihovi mama i tata! Za one koji to još ne znaju, Pepa i Džordž najviše vole da se igraju sa svojim drugarima, da organizuju maskenbale i da skakuću po blatnjavim baricama!

Pepa se uvek rado upušta u nove, uzbudljive avanture, baš kao što i mališani širom sveta rado slušaju priče o njenim pustolovinama … Uživajte u pričama i dogodovštinama o Pepi, Džordžu i njihovim malenim prijateljima. Za one koji to još ne znaju, Pepa i Džordž najviše vole da se igraju sa svojim drugarima, da organizuju maskenbale i da skakuću po blatnjavim baricama. I naravno, njihove avanture se uvek završavaju uz mnogo veselog smeha i uz puno grok-grok-groktanja!

PEPINA VELIKA KNJIGA

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige od istog autora:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PEPINA VELIKA KNJIGA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0