PALČICA – grupa autora

Br. strana: 64
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 20×27 cm, ćirilica
Edicija : Zaboravljene priče

Cena: 946,00 RSD
(Popust: 19 %)
Cena na sajtu:
770,00 RSDUšteda: 176,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

PALČICA – grupa autora

Knjiga  PALČICA  iz edicije „Zaboravljene priče“ koja je oduševila mališane širom sveta!

Čuvena bajka Hansa Kristijana Andersena u novom izdanju, sa predivnim ilustracijama Ane Grigorjev, tu je da obogati maštu svakog deteta. Delo danskog autora Hansa Kristijana Andersena koji se u svojoj spisateljskoj karijeri najviše proslavio bajkama. Njegove bajke pročitala su deca diljem sveta jer su prevedene na više od 40 jezika.

„Kako je divan“, reče žena i poljubi cvet, kad u tom trenu, u pupoljku, nešto puče i latice se čudesno rastvoriše. To je i dalje bio cvet lale, a u njegovoj krunici sedela je – devojčica! Toliko mala da je bila jedva palac visoka pa ju je žena prozvala Palčica…
Bajke su nezaobilazan deo svakog detinjstva. Iako neki roditelji radije biraju moderne, manje okrutne bajke ili ekranizacije bajki, važno je da deca čitaju prave bajke. Ni ekranizacije pravih bajki ne mogu zameniti orginalne priče jer često ne prikazuju celokupno bogatstvo i složenost orginala. Bajke bude nadu u iskupljenje, pobedu dobra nad zlom, nadu da će neprijatelji biti poraženi. Uvek naglasite pobedu dobra nad zlim i zajedničku snagu deteta i roditelja koji mogu preplašiti i oterati sve veštice i zla bića sveta. Dečja svest o stvarnim događajima sastoji se samo manjim delom u iskustvu, a u velikoj meri od mašte i zato deca vole srećne završetke i nadu bajki. Bajke uče decu da razmišljaju kritički  tako što deci jasno pokazuju posledice odluka i dela pojedinih likova.

PALČICA – grupa autora

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Naslovi iz edicije Zaboravljene priče:

Knjige iz iste oblasti:

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “PALČICA – grupa autora”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0