OTIĆI ILI OSTATI – Mira Kiršenbaum

Br. strana: 375
Povez : Mek
Format : 13×20 cm, latinica

Cena: 700,00 RSD
(Popust: 20 %)
Cena na sajtu:
560,00 RSDUšteda: 140,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

OTIĆI ILI OSTATI – Mira Kiršenbaum

Da li da se pomirite ili da raskinete ? Bilo da vaša veza tek postaje ozbiljna, bilo da ona traje već mnogo godina, nijedno drugo pitanje nije razlog za toliki bol i sumnju. Mnoge knjige vas savetuju kako da popravite svoju vezu. Ovaj revolucionarni bestseler je prva knjiga koja će vam pomoći da odlučite da li treba da pokušate – ili da odete.
Psihoterapeut Mira Kiršenbaum na osnovu višegodišnjeg istraživanja i prakse sa stvarnim parovima, pomaže vam da donesete pravu odluku. Objašnjava kako da realno sagledate svoju jedinstvenu situaciju uz pomoć samoanalize i ovakvih pitanja koja ciljaju u samu suštinu vaših problema:
Koji gresi se mogu oprostiti, a koji su neoprostivi ? Da li vaš partner toliko žestoko kritikuje vaše stavove da počinjete da sumnjate u samog sebe ? Kakav je stvarno vaš seksualni život i koliko je značajan ? Da li među vama ima prave ljubavi i koliko je ona jaka u odnosu na sve što vam se ne sviđa ?
Mira Kiršenbaum daje stručne savete, koji su ključ za donošenje svih vaših odluka, opisuje konkretne korake, koje možete odmah sprovesti u delo, i pruža odličan način za određivanje lične krajnje granice – sve ono što vam je potrebno da biste bili srećni. Ova detaljna knjiga nudi savete koji će vam pomoći da sagledate istinu o vašoj vezi – i na mudar i saosećajan način pomaže vam da postupite samouvereno jer znate da, bilo da odlučite da odete ili da ostanete, radite pravu stvar.

OTIĆI ILI OSTATI – Mira Kiršenbaum

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “OTIĆI ILI OSTATI – Mira Kiršenbaum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara