NOVE PRIČE O ŽIVOTINJAMA

Br. strana: 142
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 19,5×27 cm, ćirilica

Cena: 1.800,00 RSD
(Popust: 33 %)
Cena na sajtu:
1.200,00 RSDUšteda: 600,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

NOVE PRIČE O ŽIVOTINJAMA

Zakoračite u magični svet pun avantura na stranicama nove priče o životinjama i bićete očarani !

Nove priče o životinjama predstavljaju zbirku novih, izuzetno lepih i uzbudljivih priča i avantura o životinjama iz našeg okruženja,  o onim životinjama koje su bliske deci, a to su prvenstveno mladunci. Avanture nestašnog zeca, patki i njihovim mladuncima, ježićima sa njihovim bodljama, male mace i njihove zgode i nezgode, kučići i njihove pustolovine i druženje sa životinjama sa farme, patke i njihovi nestašni pačići, priča male ptice iz porodice čvoraka, mali zec Tika i njegovi drugari i zečije avanture i njihov život, mačkica Cica i njen život i još mnoštvo lepih priča propraćene sa lepim kolornim ilustarcijama koje deci stvaraju osećaj da su životinjice tu pored njih.

Njihovi doživljaji, u ambijentu prirode koja ih okružuje, zanimljivi za decu i zbog samih zbivanja, ali i zbog saznanja koja kroz te priče stiču. Priče su lake i jednostavne, a ilustracije raskošne i realistične u tolikoj meri da se deci mogu učiniti kao da su žive. Tekstovi su krupno slagani iz dva razloga: da bi ih deca lako čitala kao svoju ranu lektiru i da bi kad krenu da  čitaju bude interesantno i zanimljivo.
  Iz sadržaja knjige:

  • Mali zeka
  • Pospanko
  • Deset malih maca
  • Pseće pustolovine
  • Pačence Gile
  • Kuda ideš, mala ptico?
  • Plašljivko
  • Mačkica Cica
  • Patkica

Priče, bajke i basne su nezaobilazan deo svakog detinjstva. Iako neki roditelji radije biraju moderne, manje okrutne priče, važno je da deca čitaju prave priče . Ni ekranizacije  ne mogu zameniti orginalne priče jer često ne prikazuju celokupno bogatstvo i složenost orginala. Priče, bajke i basne vraćaju nas na selo, na život životinja sa farme I šume, bajke i basne bude nadu u iskupljenje, pobedu dobra nad zlom, nadu da će neprijatelji biti poraženi. Uvek naglasite pobedu dobra nad zlim i zajedničku snagu deteta i roditelja koji mogu preplašiti i oterati sve veštice i zla bića sveta. Dečja svest o stvarnim događajima sastoji se samo manjim delom u iskustvu, a u velikoj meri od mašte i zato deca vole srećne završetke i nadu bajki i priča. Basne i bajke uče decu da razmišljaju kritički  tako što deci jasno pokazuju posledice odluka i dela pojedinih likova.

NOVE PRIČE O ŽIVOTINJAMA

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige od istog autora:

Nemamo više knjiga od istog autora

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “NOVE PRIČE O ŽIVOTINJAMA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0