NORVEŠKO – Srpski i Srpsko – Norveški rečnik sa gramatikom

Br. strana: 570
Povez: Tvrd, prošiveno
Format: 16,5×18 cm, latinica

Cena: 980,00 RSD
(Popust: 20 %)
Cena na sajtu:
780,00 RSDUšteda: 200,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Nema na zalihama

Sadržaj:

NORVEŠKO-Srpski i Srpsko-Norveški rečnik sa gramatikom

NORVEŠKI REČNIK Norveško – Srpski i Srpsko – Norveški sa gramatikom.

Norveški rečnik sadrži reči za svakodnevnu komunikaciju, kao i pojedine važne reči i izraze iz nekih stručnih oblasti. Izostavljeni su dijalektizmi, žargonizmi, arhaizmi, istorizmi i razgovorni frazeologizmi.

Univerzalni rečnik sa novim pravopisom, mnogobrojnim primerima upotrebe, sinonimima, kratkom gramatikom norveškog  jezika. Jednostavan, pouzdan,praktičan; školski, turistički i prevodilački. Rečnik za početnike, osnovce, srednjoškolce i studente. Najlakši način da naučite strani jezik, uz izgovor, primere, nove reči i izraze.

Da bi se korisnicima što više približio norveški jezik, autori su u ovaj rečnik uvrstili i odeljak „Kratak pregled gramatike norveškog jezika”. U njemu će korisnici moći da pronađu najosnovnije podatke o strukturi savremenog norveškog jezika, a to bi trebalo i da im olakša upotrebu samog rečnika.

Dobro znanje  jezika otvoriće vam razne i bolje opcije u životu, pružiti  mogućnost sporazumevanja u mnogim zemljama bez poznavanja lokalnog jezika. Danas strani jezik treba učiti i znati bukvalno zbog svega, sporazumevanja, zaposlenja, opšte kulture, korišćenja tehnike, otkrivanja novih mogućnosti.

Bez  znanja stranog  jezika jako  je teško funkcionisati  u opštoj komunikaciji a u poslovnom svetu posebno,  jer je potreban za sklapanje poslova sa ino-partnerima, za komunikaciju sa Evropom i  celim svetom. Omogućava nam da proširimo vidike, da pročitamo i naučimo nešto o drugim kulturama. Strani jezik treba obavezno  da uče mladi ljudi, jer je to jezik koji se koristi u međunarodnoj poslovnoj komunikaciji, jezik koji u mnogome olakšava svakodnevni život.

Znanje i osnovno poznavanje stranog jezika  danas je  standard među mladim, obrazovanim ljudima u svetu. U današnje vreme ne znati barem elementarne reči stranog jezika prava  je sramota! Što više jezika znaš to više vrediš.

Strani jezik se vrlo lako uči onda kada čoveku treba. Savladajte jezik  na kojem možete komunicirati u celom svetu. Poznavanje  jezika postalo je  nezaobilazno u svim sferama života jer je jezik  kojim se ceo svet međusobno sporazumeva i zato ga treba učiti.

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “NORVEŠKO – Srpski i Srpsko – Norveški rečnik sa gramatikom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara