NEMAČKI U 100 LEKCIJA – Alojz Šmaus

Br. strana: 287 + 50 strana dodatak
(ključ za nemački u 100 lekcija)
Povez: Mek
Format: 14×20 cm, latinica

Cena: 880,00 RSD
(Popust: 20 %)
Cena na sajtu:
700,00 RSDUšteda: 180,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

NEMAČKI U 100 LEKCIJA – Alojz Šmaus

Jedan od najpopularnijih priručnika za praktični kurs nemačkog jezika. Kroz 100 lekcija, korak po korak, stiže se do solidnog znanja. Na kraju svake lekcije daju se vežbe, a na kraju knjige kao dodatak (koji čini jednu celinu sa knjigom) “ključ” rešenja…

Najbolji udžbenik nemačkog jezika za početnike. Knjigu je napisao Alojz Šmaus, Nemac koji je živeo u Beogradu, i koji je znao na najbolji način da prenese učenje nemačkog jezika Srbima. Knjiga se sastoji od 100 lekcija, u svakoj je obrađeno parče gramatike i predočeno 30-ak novih reči, tako da prelaskom cele knjige ćete preći celokupnu nemačku gramatiku i naučiti oko 3000 reči (odgovara nivou A2 po broju reči i delom zadire u B1 sa gramatikom). Na kraju svake lekcije je dato vežbanje a u posebnoj sveščici su rešenja.
Alojz Šmaus, nemački filolog i srpski zet. A priča poćinje davno, davno, 1928 godine kada je nemački filolog stigao u Beograd da usavrši svoje znanje slavistike. Već je završio studije indoevropskih jezika sa posebnim osvrtom na slovenske jezike.

Boraveći u Srbiji i Beogradu – zaljubio se u Beograd, naš narod a i srce je poklonio jednoj našoj dami i tako postane veliki dužnik Beograda i tadašnje Jugoslavije. Boraveći u Srbiji i Beogradu uvideo je na svom primeru koliko mu je trebalo vremena da navikne na srpski jezik rešio je da napiše knjigu- priručnik u kome je detaljno i temeljno opisao kako se uči nemački jezik, kako neko ko nije baratao sa tim jezikom može da ga nauči i da ima konverzaciju na njemu tj. nemačkom jeziku. Znanje i stručnost, kojim je napisana ni koji način ne mogu se osporiti, nisu ni za diskusiju samo treba odvojiti vreme i kako naši stari kažu zagrejati stolicu.

NEMAČKI U 100 LEKCIJA – Alojz Šmaus

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “NEMAČKI U 100 LEKCIJA – Alojz Šmaus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara
Baner Car Dusan Silni