NEFERTITI- Mišel Moran

Vesela knjiga Valjevo Nefertiti kraljica Egipta - Mišel Moran-2

Br. strana: 448
Povez : Mek
Format : 14×21,5 cm, latinica
Oblast : Strani pisac, Roman, Istorija, Beletristika

Sadržaj:

NEFERTITI- Mišel Moran

Prvenac roman autorke Mišel Moran koji je svojim stilom, temom privukao pažnju čitalačke publike.  Kroz ljubav, izdaju, politička previranja, pomor, verski konflikt – roman  NEFERTITI kraljica Egipta kći večnosti- Mišel Moran  opisuje drevni Egipat vrlo živo i detaljno. Ovaj istorijski i živopisni roman brzog tempa je dramatična pripovest o dve nezaboravne žene i njihovim životima u jednom izvanrednom periodu u prošlosti.

Utisci o knjizi ?  Širok krug čitalaca je ovo kazao : Ovo je knjiga kojoj se iznova možete vraćati jer je  ostavila tako veliki utisak da odmah nakon njenog čitanja početi da se zanimate za drevni Egipta i pronalazite što je više moguće knjiga na tu temu a pogotovo su inpresivne knjige od Mišel Moran koje su izašle nakon prvog romana.

„Zanosan roman. Sa Nefertiti drevni Egipat oživljava pred našim očima gde se dve sestre iz kraljevske porodice bore da nađu sreću i lično ispunjenje – jedna žudi za apsolutnom političkom moći, dok druga želi da sluša svoje srce. Snažan prvenac o intrigama i strasti. Nisam ispuštala ovaj roman iz ruku! INDIA ENDŽHIL

Knjige od istog autora:

Knjige iz iste oblasti:

Knjige istog autora:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0