MOĆ PODSVESTI nova tajna- Dzozef Marfi

Br. strana: 284
Povez : Mek
Format : 13×20 cm, latinica

Sadržaj:

MOĆ PODSVESTI nova tajna- Dzozef Marfi  je praktičan priručnik za neposredno delovanje i poboljšanje sopstvene ličnosti. Knjiga pisana sa isključivim ciljem da pomogne čitaocu da ostvari sreću koja će ispunjavati njegov život i učiniti ga korisnim. Dokazane i delotvorne metode čija primena vodi do uspeha u životu. Ako knjigu pročitate pažljivo i brižljivo upijate njena učenja i ako iskreno i uporno primenjujete izložene metode i obrasce, doživećete neverovatan napredak. Primenom svog poznatog duhovnog principa koji propagira Dzozef Marfi , autor će vas naučiti kako da ostvarite ono što zaista želite i dostignete emocionalno i duhovno blagostanje.

Da biste živeli boljim životom, potrebno je da izmenite svoj um, a ne okolnosti. Vi ste tvorci sopstvene sudbine i moć promene leži u vašim mislima.
Stoga, da biste izmenili sopstveni život, promenite najpre način razmišljanja. Dr Marfi vam nudi praktična rešenja, koja će vam pomoći da svoj um ispunite plemenitim mislima i na taj način da promenite i svoje telo i svoje okruženje.

Knjige istog autora:

Knjige iz iste oblasti:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0