MATEMATIKA za decu predškolskog uzrasta

kliknite na sliku za 3D listanje odlomka knjige

Br. strana: 48
Povez : Mek
Format : 21,5×30 cm, ćirilica

Cena: 290,00 RSD
(Popust: 34 %)
Cena na sajtu:
190,00 RSDUšteda: 100,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

MATEMATIKA za decu predškolskog uzrasta

Dečija edukativna knjiga za učenje matematike za decu predškolskog uzrasta.

Koncepcijski odrađena tako da deca kroz zabavu  i bojenje slika uče brojeve i sa mogućnošću da na prostoru koji je namenjen za to vežbaju pisanju istog. Povrh svega toga, pored svakog broja imaju i slika broja kako izgleda, kako se taj broj piše i izdvojeni predmeti (ako je na primer broj 3 – imaju tri izdvojena identična predmeta koji se razlikuju od ostalih u skupini) i veliki crtež gde trebaje deca da malo uključe moć zapažanja I pronađu predmeti koji su isti u skupini, ili da pronađu predmet koji ima taj broj na sebi.

Naučiće kroz crteže i bojenje šta je: ispred, iza, pored, unutra, levo, desno, između, veliko ili malo, visoko ili nisko, široko ili usko, teško ili lako, debelo ili tanko, dugačko ili kratko i da to zaokruže i oboje.

Detetovo doživljavanje broja počinje još u prvoj godini. Brzo nauči da ima jedan nos, dve cipele, tri dugmića. Decu od malih nogu trebamo uključivati u zabavne i zanimljive aktivnosti koje im pomažu da razumeju ključne pojmove važne za dalje razumevanje matematike.

Matematika i brojevi mogu da budu zabavni, samo ih treba tako predstaviti deci od malena. Pravi način da u tome uspete jeste da brojeve, koji su svuda oko nas, upotrebite u edukativne svrhe. Ovo nije uopšte teško, šta god da radite sa detetom u to možete uključiti i brojeve. Naravno, najbolje je kroz edukativne knjige koje su urađene na dečijem nivou.

Matematika za predškolce i školarce – kako im razmrdati vijuge?

Matematika se, dakle, kroz igru i zabavu uči od najranijih dana. A kad dođe vreme za školu, ako ste postavili dobar temelj, vašem detetu će matematika biti izazov i želeće da uči mnogo više od onoga što je predviđeno nastavnim planom i programom.

S druge strane, ako dete matematiku ne drži “u malom prstu” onda će mu dodatni materijali za rad značiti da poboljša svoje znanje, a samim tim i razvije sposobnosti o kojima govorimo.

U zavisnosti od toga da li vaše dete u matematici ide u korak sa vršnjacima ili je neki korak ispred njim, birajte one dodatne materijale za rad koji će najbolje odgovarati njegovom nivou znanja.

MATEMATIKA za decu predškolskog uzrasta

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Matematika za decu:

Nemamo više knjiga od istog autora

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MATEMATIKA za decu predškolskog uzrasta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara
BANER 003c