fbpx

LJUPKE PRIČE Sare Kej

Br. strana: 116
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 21,5×26,5 cm, ćirilica

Cena: 1.490,00 RSD
Cena na sajtu:
1.250,00 RSDUšteda: 240,00 RSD

Sadržaj:

LJUPKE PRIČE Sare Kej

Pred veselim plamičcima vatre ili ispod toplog pokrivača, u senci drveta ili na obali potoka… Mesto nije bitno… i veliki i mali uživaće u ovim ljupkim pričama i predivnim ilustracijama Sare Kej!

Slavna Sara Kej je već više od dve i po decenije u srcima dece širom sveta, pre svega devojčica, ali i mnogih dečaka. Njene tada prve čitateljke već uveliko imaju svoju decu, koja nastavljaju lepu tradiciju uživanja u umilnom okruženju omiljene junakinje. Prelepe slike i crteži kao da su pobegli iz jednog posebno čarobnog sveta harmonije, topline i najlepših osećanja. A Sara i njeni drugari tu vladaju svojom lepotom, beskrajnom romantikom i šarmantnim avanturicama.

Naša knjiga je sastavljena od mnoštva onih svima dobro poznatih ilustracija i skica, u kojima naizgled jednostavna dešavanja poprimaju čarobnu auru dečije sreće i detinjstva uopšte. Po koji stih, strofa ili pesmica su tu tek da ponešto objasne ili naglase, no doživljaj je svejedno kompletan, jer su Sara i njeni prijatelji večno zaljubljeni u svoju divnu mladost.

LJUPKE PRIČE Sare Kej

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige od istog autora:

Nemamo više knjiga od istog autora

Knjige iz iste oblasti:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “LJUPKE PRIČE Sare Kej”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0