fbpx

LEKOVITO BILJE Vasa Pelagić

Br. strana: 224
Povez : Mek
Format : 14×20 cm, latinica
Oblast : Alternativna medicina, Zdravlje, Fitoterapija

Cena: 480,00 RSD
Cena na sajtu:
384,00 RSDUšteda: 96,00 RSD

Sadržaj:

LEKOVITO BILJE Vasa Pelagić

Knjiga LEKOVITO BILJE Vasa Pelagić sadrži odabrane tekstove iz Pelagićevog “Jevanđelja zdravlja” i moglo bi se reći da je ovo zbornik lekovitog bilja sa balkanskih prostora.

Kroz sažet pregled bilja, Vasa Pelagić je predstavio i spisak bolesti koje bilje leči ili ublažava kao i neke praktične preloge lečenja tradicionalnom, narodnom medicinom, pre svega čajevima, ali i vidanje rana i slično.Posebnu pažnju Pelagić je obratio na lekovito bilje koje služi kao hrana, te je čitaocu ponudio niz korisnih podataka vezanih za takozvano ,, lečenje hranom’’ tj. pravilan unos određenih količina voća i povrća neophodnih čovekovom organizmu kao preventiva ali i materijal pogodan za lečenje pojedinih bolesti.

Od kada zna za sebe , čovek je u biljnom svetu , koji ga je okruživao , tražio i nalazio i hranu i lek . Tako je , uz pomoć raznih trava , manje ili vise uspešno pomagao svom organizmu da se izbori sa različitim bolestima , ranama , povredama. ..

Želeli biste da saznate kako da na sasvim prirodan način, bez odlazaka lekaru, uklonite neugodne tegobe poput grčeva, nadutosti ili raznih upala, kamen u bubregu, razne upale? Ili da poboljšate opšte stanje organizma?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “LEKOVITO BILJE Vasa Pelagić”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0