Larousse ENCIKLOPEDIJA PASA

Br. strana: 372, kolorne slike
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 21×28,5 cm, latinica
Oblast : Kućni ljubimci, Zoologija

Cena: 5.200,00 RSD
(Popust: 14 %)
Cena na sajtu:
4.480,00 RSDUšteda: 720,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

Larousse ENCIKLOPEDIJA PASA

Ova enciklopedija i pre svega praktična knjiga na stručan, popularan i širokom krugu čitalaca razumljiv način obrađuje materiju od nastanka i odomaćivanja pasa, držanja psa, prve pomoći, higijene i bolesti pasa, preko prikaza rasa pasa do učešća na takmičenjima.

Knjiga sadrži i opsežnu istoriju pasa , kao i deo o anatomiji, fiziologiji pasa, njihovoj edukaciji, ishrani, psihičkim tegobama, tipovima namirnica, dijetetici, menijim za štenad, sportske pse, zatim poglavlje o higijeni održavanju zdravlja, kao i o najčešćim bolestima ovog najzastupljenijeg kućnog ljubimca.

Brojne tabele i grafikoni, 420 fotografija i ilustracija u boji upotpuniće Vaša znanja o psima i uticati na Vaše bolje razumevanje i odgoj Vašeg vernog pratioca.

Ova enciklopedija okuplja mnoštvo opštih informacija o različitim vrstama pasa kao i precijzne savete za odgoj i razumevanje ove životinje. Knjiga sadrži i opsežnu istoriju pasa kao i deo o anatomiji, fiziologiji pasa, njihovoj edukaciji, ishrani, psihičkim tegobama, tipovima namirnica, dijetetici, menijim za štenad, sportske pse, zatim poglavlje o higijeni održavanju zdravlja, kao i o najčešćim bolestima ovog najzastupljenijeg kućnog ljubimca.

Larousse ENCIKLOPEDIJA PASA

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Larousse ENCIKLOPEDIJA PASA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0