fbpx

KREMANSKO PROROČANSTVO

Br. strana: 430
Povez : Mek
Format : 14×20 cm, latinica
Oblast : Ezoterija, Publicistika, Domaći pisac

Cena: 490,00 RSD
Cena na sajtu:
390,00 RSDUšteda: 100,00 RSD

Sadržaj:

KREMANSKO PROROČANSTVO

Knjiga KREMANSKO PROROČANSTVO je prvi put izdata negdje 1983. a zapisi po kojima je sačinjena je napravio jedini pismen čovjek blizak Tarabićima, njihov kum i sveštenik Zaharije.Ova knjiga Kremansko Proročanstvo, je jedinstvena na tržištu, pošto pojašnjava sve neodoumice i nejasnoće u vezi sa kremanskim proročanstvom, a istovremeno prezentuje prvo staro originalno proročanstvo nastalo pre prvog svetskog rata.

Tako čitalac kad pročita ovu knjigu, sazna pravu istinu o svemu, otkloni sve nedoumice i nejasnoće, a ujedno pročita staro originalno proročanstvo.

Kremansko Proročanstvo je kulturna baština , ne samo Kremana, već i srpskog naroda, koje polako postaje vredno litrealno delo. Ukratko rečeno Kremansko Proročanstvo se u osnovi bavi sudbinom države, krunisanih glava i državotvornih osoba, pa pošto originalne poruke nisu dosada odgovarale gotovo nijednom sistemu vlasti, onda su režirano izdavane paralelne knjige istoga naslova razičitog sadržaja.

Zato je ova naša knjiga dopadljiva čitaocu, jer nudi rešenja za budućnost u kojoj će se znati ko će opstati, ko će imati snagu i moć, ali i ko će i u grožavati tu snagu i moć.

KREMANSKO PROROČANSTVO

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige od istog autora:

Nemamo više knjiga od istog autora

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “KREMANSKO PROROČANSTVO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0