veselaknjiga
Kategorija: Proizvodi » 13. Decije knjige (bajke i priče) » KRALJ ŽABAC

KRALJ ŽABAC

kliknite na sliku za 3D listanje odlomka knjige

Br. strana: 64
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 20×27 cm, ćirilica
Edicija : Zaboravljene priče

Cena: 946,00 RSD
(Popust: 16 %)
Cena na sajtu:
790,00 RSDUšteda: 156,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

KRALJ ŽABAC

Nekada davno, u dalekom kraljevstvu, živeo je mudar i pravedan kralj kojeg je narod mnogo voleo i poštovao. Imao je šest prelepih kćeri, ali najmlađa je bila tako lepa da joj se i samo sunce divilo kad god bi je obasjalo. Ljupka i mila, vedre naravi, najmlađa princeza je bila očeva mezimica…”

I, verujte, ove knjige su knjige po kojima će vaša deca pamtiti svoje detinjstvo, one će ih naučiti da je sve moguće i da iskrena ljubav uvek pobeđuje. Pogodne su za decu od veoma ranog uzrasta, pa sve do tinejdž dana, čitljive, lake za slušanje, a zahvadnama oraslima kada im se, po ko zna koji put, iznova i iznova vraćamo.
Kralj žabac je nova knjiga u ediciji pod nazivom Zaboravljene priče. To je  knjiga edicije koja na savremen način prenosi današnjoj deci klasične priče o nezaboravnim junacima. Novo izdanje priče Kralj žabac Jakoba i Vilhelma Grima, u adaptaciji Aleksandre Šulović, ilustrovala je Ana Grigorjev.

Zaboravljene priče jedna je od najpopularnijih domaćih edicija za najmlađe. Nakon Konjića Grbonjića (P.P. Jeršov), Zlatnog ključića (Aleksej Tolstoj), Krcka Oraščića (E.T.A. Hofman), Čarobnjaka iz Oza (L. Frank Baum), Princeze u magarećoj koži (Šarl Pero) Palčice (Hans Kristijan Andersen), Ole Spavajko stiže nam još jedna  knjiga koja će obogatiti maštu svakog deteta. Zbog predivnih i prelepih ilustracija i internacionalnog karaktera ova edicija pokazala se veoma uspešnom na svim tržištima na kojima se pojavila.

Predstavljamo vam potpuno novo lice ove magične priče koju je prepričala Gordana Maletić a sjajno ilustrovala Ana Grigorjev.

 Pored velike popularnosti u Srbiji i regionu, edicija Zaboravljene priče je izuzetno popularna i u inostranstvu – za knjige iz ove edicije autorska prava su prodata za tržišta Nemačke, Rusije, Italije, Češke, Slovačke, Poljske, Bugarske, Rumunije, Mađarske, BiH, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Jermenije, a uz to postoji i veliko interesovanje i iz drugih zemalja i kontinenata.

KRALJ ŽABAC

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige iz edicije Zaboravljene priče:

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “KRALJ ŽABAC”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara