KOMPLET ZA KONVERZACIJU ENGLESKI

Br. strana: – +1 cd
Povez : kutija
Format : 18×24 cm, latinica

Cena: 1.584,00 RSD
(Popust: 10 %)
Cena na sajtu:
1.420,00 RSDUšteda: 164,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

KOMPLET ZA KONVERZACIJU ENGLESKI

Znanje engleskog jezika u današnje vreme nije samo pitanje želje, to je potreba i nužnost. Engleski, kao univerzalni jezik, jedan je od najrasprostranjenijih i najčešće korišćenih jezika u svetu. Ovaj jezik otvoriće vam mnoga vrata, kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju, olakšaće i obogatiće vašu komunikaciju sa drugima i učiniti da vas više cene i vrednuju.

Originalan i lak vodič za učenje konverzacije koji sadrži:

  • ključne reči
  • osnove gramatike
  • svakodnevne izraze
  • lokalne običaje
  • rečnik sa više od 2000 reči

+ audio cd sa vežbama za izgovor i pomoć pri razumevanju

  • 60 minuta dvojezičnih snimaka
  • osnovne reči i rečenice iz svih poglavlja podeljene po temama
  • uvek uz vas na putu.

Ovaj priručnik vam može biti od velike pomoći ukoliko se uputite u Englesku ili ako se uopšte bilo gde sporazumevate na engleskom jeziku. U priručniku je obrađen veliki broj tema za konverzaciju i dat je najneophodniji vokabular koji vam može poslužiti za svakodnevnu komunikaciju i snalaženje na nemačkom jeziku.

Bez nepotrebnih sitnica, na osnovu  svakodnevnog izučavanja i korišćenja, naučićete nemački kao što ste naučili da pričate svoj maternji jezik kao dete: svakodnevnim kontaktom sa jezikom, rečnikom i gramatikom koji se postepeno uvode, bez učenja napamet i bez obeshrabrujućih gramatičkih vežbanja.

U situacijama kada ste previše umorni ili zauzeti drugim obavezama, učiti engleski jezik često pada u drugi plan. Jednostavno je previše komplikovano organizovati sve te odlaske u tačno određenim terminima, pripremiti se za časove, itd.

A da li ste mislili da možete samostalno to da izvedete? Možda vam je pomisao da samostalno učite engleski jezik i pala na pamet, ali sve verovatno pomislili da ne biste mogli to. Ali možete ukoliko malo pažnje i koncentracije usmerite na ovaj sjajan i praktičan priručnik.

Učenje engleskog jezika ide mnogo dalje od učenja lekcija i popunjavanja nekih vežbanja. Najbolji način da što efikasnije naučite jezik je da se potpuno okružite jezikom. Evo nekoliko ideja koje vam u tome mogu pomoći:

Čitanje na engleskom – Ovo je vrlo jednostavna a veoma korisna aktivnost za sve koji uče strani jezik. Čitanjem na engleskom jeziku vi indirektno učite jezik. U tom trenutku, vi ne učite pravila i definicije, ali vi uočavate konstrukcije i vidite praktično primenjen jezik.

Slušanje na engleskom – Slušanje na sličan način pomaže da uočite upotrebu jezika, ali još vam omogućava i da čujete izgovor. Možete slušati radio na engleskom, gledati YouTube, gledati filmove, serije ili slušati muziku. Čak je i veoma zanimljivo da čujete ljude iz različitih regiona i zemalja kako govore engleski.

Pričanje na engleskom – Učenje pravila i novih reči neće biti efikasno ukoliko vi ne primenite ovo u praski. Zato je pričanje na engleskom sastavni deo učenja. Problem je što nemate uvek priliku da pričate sa nekim, i to jeste jedna prepreka kada učite samostalno. Ali ipak, i ovo se može rešiti. Probajte da nađete nekoga ko takođe uči engleski kao strani jezik da vam bude “language partner”. Ta osoba ne mora da živi blizu vas, jer uvek možete ćaskati preko skajpa ili neke druge aplikacije. Druga opcija je da pišete na engleskom. Ovo je takođe prilika da primenite sve što ste naučili, jedino što nećete moći da vežbate izgovor. Priliku za pisanje na engleskom možete naći na forumima, društvenim mrežama, u blog komentarima, itd.

 

KOMPLET ZA KONVERZACIJU ENGLESKI

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “KOMPLET ZA KONVERZACIJU ENGLESKI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0