veselaknjiga
Kategorija: Proizvodi » 27. Kuvari » HRONO KUVAR varjačom kroz svet – Jadranka Blažić

HRONO KUVAR varjačom kroz svet – Jadranka Blažić

kliknite na sliku za 3D listanje odlomka knjige

Br. strana: 496, kolorne slike
Povez : Tvrd
Format : 21×39 cm, latinica
Autor: Jadranka Blažić

Cena: 5.720,00 RSD
(Popust: 11 %)
Cena na sajtu:
5.100,00 RSDUšteda: 620,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

HRONO KUVAR varjačom kroz svet – Jadranka Blažić

Uz knjigu HRONO KUVAR  varjačom kroz svet – Jadranka Blažić dobijate na poklon knjigu: HRONO ISHRANA kako usporiti starenje – Dr. Ana Gifing

Hrono dijetu – ili tačnije, hrono ishranu – osmislio je pre mnogo godina doktor nutricionista Alen Delabo; on je i tvorac njenog imena.

Pod istim nazivom prezentovani su od tad neki drugačiji pristupi ovoj vrsti ishrane, kao varijacije osnovne ideje o rasporedu namirnica po satima. Takva predstava o ishrani – da određene namirnice treba jesti u određeno doba dana – veoma je stara i prepoznajemo je čak i u narodnim mudrostima, ali dr Delabo je taj koji je na naučnim osnovama sistematizovao i dao joj ime.

Kod nas je ova dijeta stekla popularnost zahvaljujući dr Ani Gifing i njenom Centru za preventivnu medicinu i hrono ishranu. Zahvalnost dugujem svakom ko je doprineo razvoju ovog načina ishrane. Da nije njih, ne bi bilo ni ove knjige.

Na internetu nalazimo različite informacije o hrono ishrani, što je sasvim prirodno kad znamo da se njome bavi sve veći broj stručnjaka. Zato želim da naglasim  da je na svakome izbor  određene „varijacije“ ove dijete ; takođe, podsećam na to da je moja knjiga samo zbirka korisnih recepata koji se mogu upotrebiti praktično u svakoj verziji hrono ishrane, pomoćno sredstvo koje će vam olakšati izbor jela.

Podrazumeva se da je kod svake dijete, pogotovo ako imate nekih zdravstvenih problema, poželjno, čak ponekad obavezno da zatražite mišljenje i savet stručnog lica.

Zato recepti dati u ovoj knjizi nisu zamena za savet doktora, niti su priručnik o hrono ishrani, ali kako svi sadrže zdrave i prirodne namirnice, verujem da će biti upotrebljivi svakome ko drži do svog zdravlja.

HRONO KUVAR  varjačom kroz svet – Jadranka Blažić

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Uz knjigu HRONO KUVAR  Varjačom kroz svet – Jadranka Blažić dobijate na poklon knjigu: HRONO ISHRANA kako usporiti starenje – Dr. Ana Gifing

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “HRONO KUVAR varjačom kroz svet – Jadranka Blažić”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara