GRESI MOJE MAJKE- Milomir Radosavljević Kaludranac

Br. strana: 180
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 14×21 cm, latinica
Edicija : specijalna izdanja

Sadržaj:

GRESI MOJE MAJKE- Milomir Radosavljević Kaludranac

Za razliku od prethodnih romana, u ovom romanu GRESI MOJE MAJKE- Milomir Radosavljević Kaludranac odstupa od tematke na koju nas je navikao.Ovaj roman nije kriminalističkog žanra, ovaj roman je moglo bi se reći socijalni i psihološki . Socijalni jer ukazuje na krupne probleme jednog nesavršenog društva, gde čovek nije u prvom planu .Od pojedinca važniji je novac. Opstaju samo oni imaju, koje se bezobzirno probijaju kroz život ne vodeći računa o drugima, čak ni onima najbližim. U isto vreme ovaj roman je i psihološka drama glavne junakinje , koja iz dana u dan dobija sve teže i teže udarce sudbine.Ona, na kraju životom plaća grehe svoje majke.

Kao i u dosadašnjim romanima, pisac uspeva da veštim zapletom sve vreme drži našu pažnju i koncentraciju dok ne dođemo do kraja priče.

Ovim postupkom priča dobija na zanimljivosti i svežini pa se svaka naredna strana čita sa podsvesnim razmišljanjem šta je na sledećoj.

Iz svih napred navedenih razloga, najiskrenije preporučujemo ovaj roman, pomalo neobičan roman , roman sa nesvakidašnjom tematikom.

Knjige istog autora:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0