FONTANA MLADOSTI vežbe za podmlađivanje – Peter Kelder

Br. strana: 100
Povez : Mek
Format : 12×17 cm, latinica

Cena: 390,00 RSD
(Popust: 41 %)
Cena na sajtu:
230,00 RSDUšteda: 160,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

FONTANA MLADOSTI vežbe za podmlađivanje – Peter Kelder

Pet tibetanaca… vežbe koje svako od nas može upražnjavati samo je potrebna želja i odlučnost.

Dugo čuvana tajna o dugovečnosti i podmlađivanju tibetanskih lama otkrivena je sada i modernom  očoveku.

Pet jednostavnih tehnika (telesno energetskih vežbi , koje autor naziva „pet tibetanaca“ koje može da upražnjava svako od nas ) u vrlo kratkom roku dovode do začuđujućih rezultata.

Vežbe za podmlađivanje sa nacrtom i uputima kako vežbe izvoditi i raditi. Obrađen je i deo nazvan: Ishrana i vitalnost, Energija glasa, Bolovi u leđima,…

Dugo čuvane tajne tibetanskih lama o podmlađivanju praktikovanjem posebnih telesno-energetskih vežbi.
Prestanite da tražite eliksir života jer je on već na mestu koje verovatno niste ni mislili da tražite, a to je vaše telo.

Tajna vitalnosti i dugovečnosti leži u posebnom načinu ishrane koji je mnogim svetskim kulturama poznat od davnina, a koji ga danas praktikuju čak i svetski poznate zvezde, poput manekenke Mirande Kerr, Beionce i večno mlade Jennifer Aniston.

Njihova tajna za održavanje lepog izgleda i vitalnosti je u intervalnom postu. Najvažnija veza ove posebne vrste posta leži u procesu autofagije, evolucijskom procesu u našem telu čuvanom hiljadama godina koji je privukao pažnju koju je zaslužio tek u poslednjih nekoliko godina.

Kako potaknuti brojne metaboličke procese pomoću kojih možete obnoviti svoje ćelije, očuvati zdravlje, otkrijte u knjizi „Fontana mladosti“, koja donosi naučno zasnovana objašnjenja i brojne praktične savete. Pet jednostavnih tehnika ( telesno energetskih vežbi , koje autor naziva „pet tibetanaca“ koje može da upražnjava svako od nas ) u vrlo kratkom roku dovode do začuđujućih rezultata.

Nauka je potvrdila da za ublažavanje posledica starenja bolju efikasnost imaju pravilna ishrana i fizička aktivnost nego mnogobrojni estetski tretmani podmlađivanja. Istraživanja su pokazala da čak i umereno ali redovno kretanje može da podmladi osobu za DEVET godina. Ključnu ulogu u tome imaju telomeri – krajevi hromozoma koji čine DNK lanac.

Svaki put kad se ćelija deli, telomeri se skraćuju. Smatra se da pri rođenju imamo telomere duge 10.000 baznih parova, a u poznoj starosti telomeri imaju svega 500 baznih parova. Prekomerno skraćivanje telomera dovodi do starenja, a ono je uzrokovano raznim faktorima poput genetskog nasleđa, socijalnog okruženja i životnih navika, među kojima su najznačajniji ishrana, kretanje i mentalno zdravlje.

Na genetiku ne možemo da utičemo, ali možemo na životne navike. Fizička aktivnost može da utiče na usporavanje skraćivanja telomera, ukoliko prilikom redovnog vežbanja dolazi do intenzivnog zagrevanja tela, tri sata nedeljno.

Uglavnom se fokusiramo na treniranje trbušnjaka ili ruku, a zaboravljamo da se na licu nalazi čak 57 mišića, koje takođe treba da jačamo ako želimo da sprečimo njihovo opuštanje, odnosno da obezbedimo njihovo zatezanje, podizanje i na taj način zadržimo mladoliki izgled.

FONTANA MLADOSTI vežbe za podmlađivanje – Peter Kelder

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “FONTANA MLADOSTI vežbe za podmlađivanje – Peter Kelder”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara