veselaknjiga
Kategorija: Proizvodi » 08. Dečje knjige sa tvrdim koricama, zvučne » DIVLJE ŽIVOTINJE

DIVLJE ŽIVOTINJE

Br. strana: 12
Povez : Tvrd, sa spiralom
Format : 16×16 cm, ćirilica
Edicija : Karton slikovnice

Cena: 290,00 RSD
(Popust: 21 %)
Cena na sajtu:
230,00 RSDUšteda: 60,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

DIVLJE ŽIVOTINJE

Dečije knjige sa kartonskim koricama o životinjama…vesele i lepe ilustarcije kako domaćih tako i životinja sa drugih kontinenata.

Pun kolor, prelepe ilustracije, pun kolor i plastificirane strane prilagođeno najmlađoj deci da se sa njima igraju i kroz zabavu upoznaju  životinje kao i kućne ljubimce.

Upoznajte divlje  životinje i videćete opakog vuka, jelena sa svojim lepim rogovima, lisicu sa svojim lepim krznom a I ostale životinje koje smo gledali na tv I crtanim filmovima: kralaj životinja u džungli opakog I strašnog lava, tigra, slona sa velikim ušima… i ostale životinje.

Upoznaj se sa svetom životinja uz tople i jednostavne ilustracije koje će ti pomoći da na lak i zabavan način usvojiš nove pojmove!

Kako te životinje izgledaju, koje su boje, šta je karakteristično na njima i da li su velike, male. Naučite vaše dete da kroz gledanje i  listanje ovih prvih knjižica koje su urađene za njih – da mogu da ih uhvate ako su im uprljane rukice od soka, čokolade ili neke hrane da ih možete obrisati i da im se ništa neće desiti. Zbog kartonskih, plastificiranih korica ne morate imati bojazan da će ih iscepati i oštetiti. Mogu slobodno da ih sami koriste i kroz zabavu uče o životinjama.

POUKA I SAVET ZA RODITELJE – Zašto važno da čitate deci knjige?

U knjigama deca kroz šarene i vesele likove upoznaju nove situacije, okolnosti, principe po kojima funkcioniše svet oko nas. U početku pojednostavljena, podela likova iz bajki na dobre i loše s vremenom se usložnjava tako što biramo priče koje nam omogućavaju uvid u složenije emocije i osobine – zavist, ljubomoru, tugu, bes, osvetoljubivost, sreću, darežljivost, (ne)poštenje, i slično. Socijalne veštine koje se na taj način usvajaju pomažu detetu da projektuje svoj svet u mikro svet knjiga, a ukoliko mu u tome pomognemo, vrlo brzo i vrlo vešto će započeti i obrnut proces – da u svakodnevnim situacijama prepoznaje reakcije i postupke svojih omiljenih junaka.

DIVLJE ŽIVOTINJE

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “DIVLJE ŽIVOTINJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara