DEČIJI ILUSTROVANI REČNIK ENGLESKOG JEZIKA

Br.strana: 288
Povez: Tvrd
Format: 17×25 cm, latinica
Autor: Dr. Ivana Milojević

Cena: 2.640,00 RSD
(Popust: 15 %)
Cena na sajtu:
2.250,00 RSDUšteda: 390,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

DEČIJI ILUSTROVANI REČNIK ENGLESKOG JEZIKA

Za mlade ljubitelje, učenike i one koji završavaju školsko obrazovanje engleskog jezika. ” DEČIJI ILUSTROVANI REČNIK ENGLESKOG JEZIKA” nastao je u želji da deci olakša učenje  reči i izraza iz engleskog jezika do onih  gotovo poluodraslih, koji završavaju osnovno školsko obrazovanje. Iskustvo učenja engleskog jezika se obogaćuje kada deca vide sliku i sad uče engleski jezik. Kako se kaže i izgovara.

Kako se koristi ovaj rečnik ?

Reč autorke knjige:

Ovaj rečnik namenjen je svim mlađim zaljubljenicima u engleski jezik, počev od onih koji sa ovim jezikom ostvaruju tek prve kontakte, do onih gotovo poluodraslih, koji završavaju osnovno školsko obrazovanje. Ukoliko pripadaš ovoj grupi (pa čak i ako ne), ovaj rečnik sigurno će ti biti od velike koristi.

Kako je i engleski jezik obavezan u gotovo svakoj našoj školi, ovaj rečnik je i neizostavan pratilac i saveznik kroz prve školske lekcije. …

Napisala sam ga nakon višegodišnjeg rada u školi sa odeljenjima različitih sastava, sposobnosti  i veličina, i hrpe uđžbenika engleskog jezika kroz koje smo zajedno putovali.

U rečnik sam uvrstila pojmove koji će biti neophodni kada i sam kreneš stazom učenja ovog stranog jezika. Trudila sam se da ga učinim što obuhvatnijim, to jest da pored osnovnih podataka o izgovoru i značenju reči ponudim i po koju tipičnu frazu i njen adekvatan prevod na srpski jezik (naučićeš vrlo brzo da je bukvalan prevod često pogrešan!), kao i rečenične primere koji se tiču različitih oblasti života, kao što su istorija, biologija, sport i slično.

Na ovaj način, nećeš usvajati samo pojedinačne reči, već i pregršt zanimljivih informacija kojim ćeš širiti svoje opšte obrazovanje. Kroz primere ćeš takođe nailaziti na brojna engleska imena i saznati kako se ona izgovaraju, a ilustracije koje prate većinu pojmova učiniće ti učenje lakšim i zanimljivijim.

Povezivanje pisane reči sa slikom, i to u kontekstu – budući da su reči prikazane u okviru određenih tematskih celina – olakšava pamćenje i potpomaže usvajanje jezika na intuitivniji način, naročito kod one dece koja lakše uče vizuelno.

DEČIJI ILUSTROVANI REČNIK ENGLESKOG JEZIKA

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Preporučujemo vam:

Knjige iz iste oblasti:

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “DEČIJI ILUSTROVANI REČNIK ENGLESKOG JEZIKA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara