ČAROBNJAK IZ OZA – Lajman Frenk Baum

Br. strana: 64
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 20×27 cm, ćirilica
Edicija : Zaboravljene priče

Cena: 946,00 RSD
(Popust: 19 %)
Cena na sajtu:
770,00 RSDUšteda: 176,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

ČAROBNJAK IZ OZA – Lajman Frenk Baum

Doroti se spremi za put, obu srebrne cipelice, uze korpu sa hranom i sa Totom krenu stazom od žute cigle hitajući prema Smaragdnom gradu..Zavirite u ove stranice i poletite s Doroti u čarobnu zemlju Oz. Upoznajte strašilo koje govori, zarđalog čoveka od lima i lava kukavicu. Pratite njihove neverovatne pustolovine dok traže ono što u životu najviše žele..

Siromašna devojčica Doroti, njen psić Toto, Strašilo, Limenko Drvoseča i Plašljivi Lav su članovi družine koja je stazom od žute cigle krenula u potragu za misterioznim Čarobnjakom iz Oza. Klasična dečja priča, koja je širom sveta postala poznata nakon ekranizacije iz 1939. godine, sada nam stiže prepuna prelepih boja i ilustracija Ane Grigorjev. Uzbudljive avanture u magičnom svetu novi su naslov edicije Zaboravljene priče, koja iz godine u godinu oduševljava mališane i roditelje u 15 zemalja sveta!

“Čarobnjak iz Oza” delo je pisca Limana Frenka Bauma. On je “Čarobnjaka iz Oza” svrstao pod modernu bajku koja je i u vreme kada je objavljena, prije više od stotinu godina, a i danas, sa ponosom zadržala taj pridev. Naime, odmah kada je ova priča objavljena svima je bilo jasno da se radi o nikada viđenoj bajci koju će malo ko moći da nadmaši. Tokom pisanja, pisac je želeo da se vodi samo jednom idejom. Hteo je da napiše predivnu priču za decu zbog koje ona neće osećati strah i tugu dok je čitaju. U toj priči želeo je da ostavi po strani duhove, vile i druge strašne likove. Želeo je da deca celo vreme tokom čitanja zadrže osmeh na svojim licima.

ČAROBNJAK IZ OZA – Lajman Frenk Baum

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige od istog autora:

Nemamo više knjiga od istog autora

Knjige iz iste oblasti:

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “ČAROBNJAK IZ OZA – Lajman Frenk Baum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0